Euro Truck Simulator 2 - irány Erdély!

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 12.
  • Letöltés
Link másolása
Road to the Black Sea címmel vadonatúj kiegészítőt kap a népszerű kamionszimulátor. A három újonnan érkező országnak köszönhetően végre lehetőségünk lesz keresztül utazni egész Európán.

Úgy néz ki, hogy az SCS Software még közel sem tervezi magára hagyni a lassan már hétéves játékot; az Euro Truck Simulator 2 legújabb kiegészítőjében nem egy, hanem rögtön három új országot kapunk Románia, Bulgária és Törökország képében.

Az új vidék ráadásul meglehetősen változatosnak tűnik, ugyanis a fuvarok során érinthetjük majd a Kárpátokat, átutazhatunk Bukaresten, végigjárhatjuk Bulgária gyönyörű folyóvölgyeit, hogy a végén eljuthassunk Törökország európai részén keresztül a Fekete-tenger partvidékéhez.

Az Euro Truck Simulator 2: Road to the Black Sea DLC még 2019-ben elérhető lesz a Steamen, 17,99 eurós áron.

10.
10.
FrankBlack
#9: Különféle közúti balesetek, útjavítási munkálatok miatti félpályás útlezárás, vagy teljes útzár miatti elterelés az van. Ráadásul gameplay opción belül van egy csúszka, amin lehet állítani, hogy ezek az egyébként véletlenszerű események milyen sűrűn forduljanak elő.

Nagyvárosi forgalom nem jellemző, de nagy dugókba elég sűrűn lehet kerülni, ha pl. be van izzítva valamelyik traffic mod, ami sűríti a forgalmat.
9.
9.
Juha
#8: Nagyvárosi forgalom, dugó az M0-n, esetleg baleset miatti leterelés van már benne? Nekem anno ezek hiányoztak, bár lehet még a kezdeti verzióval játszottam.
4.
4.
Juha
Majd jól ledudálhatjuk a faluban 60 km/h-val közlekedőket, mert nekünk legalább 90 kell, hogy fel tudjunk menni a következő emelkedőn teherrel :-)
1.
1.
razorka777
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...