Úton van a következő Splinter Cell?

  • Írta: szlav
  • 2019. május 15.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen meglehet, hogy az idei E3-on bemutatkozhat az évek óta parlagon ülő Splinter Cell-széria következő felvonása. A Ubisoft egyik kreatív igazgatója hintette el a hírt Twitteren, persze aztán gyorsan heves szabadkozásba kezdett.

Sam Fisher legutóbb hat évvel ezelőtt köszönt be a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist apropóján, de könnyen meglehet, hogy hamarosan újra összefuthatunk vele, mégpedig a jövő hónapban futó E3 során.

A Ubisoft egyik kreatív direktora, Julian Gerighty Twitter-fiókjából érkezett a hír, miszerint az úr már javában dolgozik a következő Splinter Cellen, és alig várja már, hogy bemutathassák azt az E3-on. Röviddel ezután érkezett a következő tweetje, amiben ezt írta: "Légyszi, ne osszátok meg! Lehet, hogy bajban vagyok."

Ezután a Ubisoft hamar tűzoltásnak állt a következőt nyilatkozva: "Julian nyilvánvalóan csak viccelt, mert Julian egy ilyen vicces figura. Úgy tűnik, hogy a kreatív rendezőink jól szórakoznak. Jelenleg nem szolgálhatunk semmiféle bejelentéssel."

Nyilvánvaló, hogy Gerighty második posztja humoros hangvételben íródott, de az eredeti bejegyzésében mi elég nehezen látjuk meg a poént, főleg az E3 előtt alig egy hónappal. Érdemes megemlíteni, hogy a hír írása és a tweetek közt már jó néhány óra eltelt, azokat pedig még most sem távolították el. A törlésükkel persze a Ubisoft gyakorlatilag megerősítené, hogy van rejtegetnivalójuk, így innentől kezdve mindenki azt hisz, amit akar. Mindenesetre mi egy fokkal izgatottabban várjuk az E3-as bemutatójukat.

6.
6.
szlav
#5: Jogos a kérdés, de a kérdőjel itt csupán a feltételes módot hangsúlyozza. :) A pletykákat és a nem megerősített híreket szoktuk esetenként így jelölni, hiszen elég csalóka lenne, ha már a címben tényként kezelnénk az infót.
5.
5.
NECROSMOKE
OFF: Nem kötekedésből írom.
Nem értem, a cikk írója tőlünk kérdezi, hogy lesz új SC játék? Tudom, hogy ezt nem pontosan így érti, de ez itt így megy :D
De amikor ilyen címeket látok, mindig megfordul ez a fejemben, hogy miert kérdezi tőlünk, olvasóktól, hogy lesz új XY játék? Ezt már rég meg akartam kérdezni.

ON: Felőlem jöhet. Szeretem is, meg közben utálom is(ez inkább a sok bug, glitch halmaz miatt van) az uborkás jatékokat.

Ha akárjot, akkor induljon a kövezés :D
4.
4.
Matt8888
#1,2: +1
Valamilyen szinten igaz, viszont ha történet jó lesz akkor mindez (legalábbis számomra) elfogadható tud lenni úgy gondolom
3.
3.
robertvetro
Lassan Half Life3_-lesz belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...