Úton van a következő Splinter Cell?

  • Írta: szlav
  • 2019. május 15.
  • Pletyka
Könnyen meglehet, hogy az idei E3-on bemutatkozhat az évek óta parlagon ülő Splinter Cell-széria következő felvonása. A Ubisoft egyik kreatív igazgatója hintette el a hírt Twitteren, persze aztán gyorsan heves szabadkozásba kezdett.

Sam Fisher legutóbb hat évvel ezelőtt köszönt be a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist apropóján, de könnyen meglehet, hogy hamarosan újra összefuthatunk vele, mégpedig a jövő hónapban futó E3 során.

A Ubisoft egyik kreatív direktora, Julian Gerighty Twitter-fiókjából érkezett a hír, miszerint az úr már javában dolgozik a következő Splinter Cellen, és alig várja már, hogy bemutathassák azt az E3-on. Röviddel ezután érkezett a következő tweetje, amiben ezt írta: "Légyszi, ne osszátok meg! Lehet, hogy bajban vagyok."

Ezután a Ubisoft hamar tűzoltásnak állt a következőt nyilatkozva: "Julian nyilvánvalóan csak viccelt, mert Julian egy ilyen vicces figura. Úgy tűnik, hogy a kreatív rendezőink jól szórakoznak. Jelenleg nem szolgálhatunk semmiféle bejelentéssel."

Nyilvánvaló, hogy Gerighty második posztja humoros hangvételben íródott, de az eredeti bejegyzésében mi elég nehezen látjuk meg a poént, főleg az E3 előtt alig egy hónappal. Érdemes megemlíteni, hogy a hír írása és a tweetek közt már jó néhány óra eltelt, azokat pedig még most sem távolították el. A törlésükkel persze a Ubisoft gyakorlatilag megerősítené, hogy van rejtegetnivalójuk, így innentől kezdve mindenki azt hisz, amit akar. Mindenesetre mi egy fokkal izgatottabban várjuk az E3-as bemutatójukat.

6.
szlav
#5: Jogos a kérdés, de a kérdőjel itt csupán a feltételes módot hangsúlyozza. :) A pletykákat és a nem megerősített híreket szoktuk esetenként így jelölni, hiszen elég csalóka lenne, ha már a címben tényként kezelnénk az infót.
5.
NECROSMOKE
OFF: Nem kötekedésből írom.
Nem értem, a cikk írója tőlünk kérdezi, hogy lesz új SC játék? Tudom, hogy ezt nem pontosan így érti, de ez itt így megy :D
De amikor ilyen címeket látok, mindig megfordul ez a fejemben, hogy miert kérdezi tőlünk, olvasóktól, hogy lesz új XY játék? Ezt már rég meg akartam kérdezni.

ON: Felőlem jöhet. Szeretem is, meg közben utálom is(ez inkább a sok bug, glitch halmaz miatt van) az uborkás jatékokat.

Ha akárjot, akkor induljon a kövezés :D
4.
Matt8888
#1,2: +1
Valamilyen szinten igaz, viszont ha történet jó lesz akkor mindez (legalábbis számomra) elfogadható tud lenni úgy gondolom
3.
robertvetro
Lassan Half Life3_-lesz belőle.
2.
VerIstvan
#1: +1
De hihagytad az "rpg elemeket".
Szerintem ezeket boritekolhatjuk....
1.
Fontos 96
Openworld, monoton és tele lesz időhúzással meg grindeléssel. Mint minden Ubi játék 2013 óta. Siege nem open world, de multi shooterben nem nehéz eladni a DLC-t meg a lootboxokat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...