Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 15.
  • Akció
Link másolása
Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

Ismét eljutottunk az évnek ahhoz a szakaszához, amikor jön a nagy Steam Summer Sale. Mint minden évben, idén is rengeteg akcióra számíthatunk, szóval a következő hetek során érdemes lesz mindenkinek alaposan átböngésznie a kínálatot, és frissítenie a kívánságlistáját, hogy ne maradjon le semmiről.

Erre egyébként egészen sok időnk lesz, ugyanis az akció még némileg odébb van; hivatalosan június 25-én veszi kezdetét a Steam Summer Sale 2019, és majdnem két héten át, július 9-ig fog tartani. A dátumokat a Steam Database alapján nyugodt szívvel kezelhetjük megbízható információként, ugyanis az elmúlt órákban egymástól függetlenül több forrásból is megerősítették. Nektek mi lesz a kívánságlista első helyén?

15.
15.
carbon based
#9: én is nagyfiú vagyok, csak nekem nem a papa tölti fel a kártyámat....meg szoktam venni pelust is, meg uszodabérletet is.... a világ ideje nem lenne elég a magam előtt tolt sorban álló játékokra. Ja ,az igaziból meg nem is végigjátszás, hogy első napokban torrent, majd wemod, fele sincs meg, delete, mert kijött egy másik...
14.
14.
Ooorky
Touche XD

http://is2.4chan.org/v/1558023520717.png
13.
13.
Ooorky
#11: Oh, no!

Mi lesz most szegény milliárdossal.
12.
12.
#5: Green Man Gaming nem szürke. 100%-ig legális.
11.
11.
#9: Ráadásul ma mocskos riherongy leszek, és Gaben Istentől elfordulok, mert feltelepítem az EPIC Games Store-t, hogy ingyé' enyém elhessen a Stories Untold. Ez van öreg, bocs (Summer Sale-re azért visszanézek hehe) :D
9.
9.
Ooorky
#8: Hurrá.

Mi itt nagy fiúk vagyunk akik új játékokat vesznek, nem tavalyelőttieket.
Tudod, mi azokat már rég kijátszottuk.
8.
8.
crytek
#7: Én meg a humblet szeretem , kaptam email hogy ha már havi csomagokat veszek adnak ingyen Kingdome come-ot Gondoltam ennyit megér :)
7.
7.
Ooorky
#5: Miért nem vártál egy évet és vetted meg fillérekért, így kib***va azokkal akik ebből élnek?

On/ én is gmg-n vettem megjelenéskor a játékokat, jó kis bolt, ráadásul megbecsülik a vásárlóikat, mivel rendszeresen kaptam személyre szabott leárazásokat. Kedvencem a Kingdome come: from the ashes dlc volt, megnéztem az árát, elkönyveltem, hogy majd ha leakciózzák megveszem, fél óra múlva jött az email a - 25%-os kuponnal :-)
6.
6.
crytek
#5: Ebbe nem megyek bele ,mert pár embernek a tudatát csak zavarná...
5.
5.
#1: Oke hogy szurke meg istentudja mi, de tegnap megvettem greenmangamingen a Rage 2-t 12 ezerert, holott Steamen 18 es 2 napja van kint. Most ennel jobb deal mi lenne, ingyen adjanak mindent?
2.
2.
hedzsooo
Nálam a Cyberpunk 2077 lesz, ha akkor már végre előrendelhető lesz... Ahogyan a Witcher 3-at, úgy ezt is +fogom venni a gyűjtőit, + a GOG-on, + Steamen is meglesz, szeretem a kedvenc kiadómat támogatni... Amennyiben a gyűjtőiben steames kulcs lesz, mint annó a W3 esetében, azt majd elajándékozom vmelyik jóbarinak.

Egyébként idén meg az Epic Store-ban vásárolok, mert egészen egyszerűen onnan több cím érdekel... Viszont ez steames hír, + tuti nem is túl népszerű sokaknál h vki vásárol is náluk játékokat, szóval hagyjuk is... :-)
1.
1.
crytek
A kiadók rájöttek nem kell szénné árazni a dolgokat veszik akkor is... nagyon lassan esnek az alapárak :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...