Anno 1800 - javul a belső nézetű mód

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 15.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora frissítés érkezett a mai napon a Ubisoft birodalommenedzselős alkotásához, melyben ezúttal több olyan problémát is orvosolnak, melyeket anno a tesztünk írásakor mi is említettünk.

Mint ahogyan az a rajt utáni eredményekből hamar kiderült, az Anno 1800 meglehetősen sikeres és népszerű játék lett, pár nap leforgása alatt a franchise eddigi legjobban fogyó darabjává vált. A játékról írt tesztünkben mi is egy rendkívül pozitív képet festettünk az alkotásról, sőt, az utóbbi évek leghangulatosabb stratégiai játékának neveztük. Ennek ellenére azért mégis találtunk benne pár olyan részletet, melyek rontottak az összképen.

Az egyik ilyen kétségtelenül a játék optimalizációja volt, mely a mostantól elérhető Update 02-nek köszönhetően jelentős mértékben javult; a játék immár nem csak jobban fog futni, de a DirectX 12-t használó játékosok számára az összeomlások döntő többsége is csupán rossz emlék lesz.

A tesztben azt is kiemeltük, hogy a játék látványvilága van annyira hangulatos, hogy megérdemelne egy belső nézetű módot, melyet a Ubisoft mostanra már nem csak beletett, de lényegesen tovább is fejlesztett, így a településeinket úgy is szemügyre vehetjük, ahogy a szériában még soha.

Mindezek mellett rengeteg apróbb javítás is érkezett; a népességünket immár könnyebb lesz befolyásolni, a gőzhajók Passive Defense-módja mostantól zökkenőmentesen fog viselkedni, és a felhasználó felület is több ponton átalakul.

Az Anno 1800 jelenleg PC-n érhető el a Uplay és az Epic Games Store felületéről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...