Kilépett a bétából a Red Dead Online

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány hónapos bétafázis után hivatalosan is elstartolt a Red Dead Online. A játék ráadásul egy masszív frissítést is kapott, ami kooperatív küldetésekkel, számos egyéb misszióval és a régóta várt pókerrel vértezi fel a játékot.

A Red Dead Redemption 2 multiplayer módja több hónapos tesztidőszakot követően hivatalosan is elstartolt, azaz vége a bétázásnak. Ezzel egy időben egy nagyobb frissítés is napvilágot látott, amely számos új kooperatív missziót élesít A Land of Opportunities címmel. 

Ebben megismerhetjük Jessica LeClerk bosszútörténetét, amely két különböző utat kínál a küldetések megoldásához. Emellett vadiúj Free Roam-missziók várnak ránk, így számos új és változatos tevékenységnek hódolhatunk a vadnyugaton. Továbbá kapunk három új Posse Versus-kihívást kompetitív horgászással, madárlövészettel és gyógynövényszedéssel. 

Immáron pókerezhetünk is más játékosokkal szerte a játék világában - lesznek nyilvános mérkőzések és privát zsugázások is kizárólag meghívott barátokkal. 

Ezután már kiválaszthatjuk, milyen stílusban szeretnénk a Red Dead Online-nal játszani. Az Offensive játékosok szabadon terrorizálhatnak másokat, míg a Defensive beállítottságúak úgy fedezhetik fel a vadnyugatot, hogy közben nem kell véletlenszerű összetűzésektől tartaniuk. 

A következő hetekben még több új funkció, kozmetikai elem és egyéb játékmeneti változás élesedik a játékban, beleértve a szakmák gyakorlását is. A jövőben fejvadásznak, gyűjtögetőnek vagy kereskedőnek is állhatunk. 

3.
3.
br1Koo
#1: Engem az zavar hogy kontrolerrel kell játszani.. Sztoriban még el lehetett vele szenvedni, de nekem az auto aim az olyan visszataszító, ugyanis én szeretem magam játszani egy játékkal. Így meg persze kín és szenvedés online a cucc. Remélem tényleg kijön pc-re mert a gta online pl nagy kedvencem, és biztos vagyok benne hogy a red dead online is tud az lenni.
2.
2.
Effecta
Érlelni kell azt a gyümölcsöt. Úgy lesz jó a pálinka. Várom hogy lesz.
1.
1.
DarkLord
Párszor játszottam vele, de engem nem tudott meggyőzni sajnos (vagy nem). Ránéztem a frissítés óta és nem sokat változott a dolog. Ha írnom kellene, akkor azt mondom a sztori odab.sz viszont az online meg nulla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...