Itt az Epic Games Store első vására

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 17.
  • Akció
Kezdetét vette az Epic Games Store első nagyszabású akciója, amely során számos játékot kínálnak potom pénzért - akár 75 százalékkal olcsóbban is. Emellett már tölthető a következő ingyenes játék, a Stories Untold.

Az Epic Mega Sale egészen június 13-ig tart - addig mazsolázhatunk a kedvezményes játékok katalógusában. Ez egyébként az első nagyszabású learázás a bolt hat hónapos történetében, ahol akár 75 százalékkal olcsóbban is megszerezhetjük a hőn áhított címeket. 

Emellett minden olyan játék után, amiért 15 dollárt vagy többet fizetsz, az Epic 10 dolláros extra kedvezményt is ad, továbbá a szolgáltató kicsi részesedésén kívül minden bevetél a fejlesztőhöz vagy a kiadóhoz vándorol. Az akció egyébként majdnem minden játékot érint a Store-ban, sőt olyanokat is, melyek még megjelenés előtt állnak, beleértve a Controlt, a John Wick Hexet, a Trover Saves the Universe-t és az Observationt is. 

Végül az Epic bejelentette, hogy a következő hetekben még több ingyenes játék üti a markunkat, az akció ideje alatt hetente érkeznek az újabb címek. Először a díjnyertes kalandjátékot, a Stories Untoldot kapjuk meg, amit erősen ajánlunk kipróbálásra, hiszen szinte mindenhol imádta a sajtó. 

35.
Ooorky
#34: Előtte is voltak bundle-k, csak felénk anno a pc-s újságok vették őket és abból adtak 1-1 játékot az újságok mellé, volt is erről cikk, hogy 10-es bundle-ból jó 2-3 használható volt.
Nyugaton lehetett venni boltban is ezeket, így aki várt pár évet akkor is megvehette fillérekért a játékokat.
34.
crytek
#33: Pedig kielégítik elég régóta mióta bevezették a bundle fogalmát. Ennél jobb promo és új vásárló szerzési lehetőség nincs mind a bundle.

Az epicnek amugyse engem kéne megnyernie hanem megpróbálni elcsábítani steam-ről a népeket, de fogalmatlanul mint a hülye gyerekek nem megy a dolog ez látszik is. Szerintem akiket lefizetnek is undorral mellőzik a steam-et x ideig ,mert van zseton úgy hogy nem is kell eladás..Eygedül az ubi kivétel mert nekik ez jó dolog mert van saját store én mindenki ott vásárol az epic miatt
33.
Kawada
#30: Mondjuk ha arra mennének, hogy a hozzád hasonló emberek igényeit elégítsék ki, nem sokáig lenne játékipar.
32.
crytek
#31: Ezek szerint neked se...
30.
crytek
100% ezeket direkt csinálják hogy minden napra legyen egy hír.. szegények fingjuk sincs mi is kell egy játékosnak...
29.
Ooorky
#26: The story goes on:

http://is2.4chan.org/v/1558115683300.png
26.
Ooorky
#25: http://is2.4chan.org/v/1558103389902.png

XD
23.
Nyarlako
#22: Lassú az oldal és nem hozta meg le min röhög épp az internet.
22.
szinkron
És hol a rákba van a division 2 pl???
21.
Nyarlako
#20: Köcsög a steam is.
20.
SLi
epic store bad
steam good
praise geraldo
19.
Nyarlako
#11: A Transistor jobb mint a teljes AAA felhozatal nagy része.
Mondjuk a Hades egyáltalán nem tetszik pedig eddig minden játékukat maxoltam.
15.
ABorealis27
#11: Csak mert valami nem tripla A-s játék, mint az általad felsoroltak, attól még lehet jó. A Transistorhoz korábban nem volt szerencsém, innen bepótoltam és nagyon tetszett. Mondjuk azért van a könyvtáramban, mert ingyenes volt nemrég :D. A nemrég megjelent másik Supergiant Games, a Hades is jól néz ki, jó kritikákat kapott (ign 8,8), 7 euróért nevetségesen jó vásár annak, aki szereti a műfajt.
Az újrahasznosított XCOM, a szeptemberre eltolt Phoenix Point is - ha tényleg meg is jelenik és a többszöri halasztás ellenére nincs vele gond - 33 helyett 23 euróért borzasztóan megéri a zsáner kedvelőinek. Mondjuk kicsit fura, hogy az alapára is eléggé alacsony.
Érdekes koncepció egyébként, hogy megjelenés előtti játékokat olcsóbban adnak. Aki amúgy is megvenne itt valamit, mert bízik egy game-ben, fejlesztőcsapatban, annak ez eléggé jól jön.
Btw na vajon a 75%-ig történő leértékelés felső határa mi lett? Hát az Operencia...
12.
manderel
#11: Mondjuk ebből a háromból 2 valóban méltán híres, mindenféle irónia vagy szarkazmus nélkül.
10.
hedzsooo
És még hol van még az év vége... Szerintem a sok megmondó ember jobban ki fog fáradni addigra, mint az EPIC, csak 1 megérzés persze! ;D :-)))
9.
Ooorky
Inkább örüljetek ti is.

http://is2.4chan.org/v/1558023520717.png
8.
Kawada
#6: Mivel a befektetők értenek hozzá, ellentétben veled, ahogy nézem, ők nagyon is pozitívan fogják értékelni ezeket a jelentéktelen címeket, mint amiket hajbel említett... :)
7.
hajbel
#6: Ja igen, a Quantic Dreams játékai meg a Metro, Borderlands középszerű. Oké.
6.
.von_Wolf
#4: Tökmindegy hogyan magyarázod... Haldoklik a dolog. Persze lehet bele önteni a lóvét ész nélkül és erőszakkal a felszínen tartani, de a befektetőknek egy idő után eredmények kellenek. És nem pont ilyen eredmények, amiket most produkál az Epic... Ezen az sem változtat, hogy épphogy középszerű játékokat dobálnak feleáron.
5.
Kawada
#3: A steamen pedig a dolgok 99.6%-a érdektelen amúgy.
4.
Kawada
#3: Hát nem tudom... 10 ojrók a Quantic Dreams játékai, amik szerintem elég sok embert érdekelnek. 30 a ps exluzivitásból szintén kitörő Detroit (igaz dátum nélküli), és 20 ojró a World War Z, ami szintén nem egy rossz deal a megjelenés után ennyivel. Ezek szürke boltokhoz képest is jó árak... És messze nem olyan jelentéktelenek.
1.
szinkron
Én látok kb 20 címet, ennyi az egész mega sale?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...