E3 2019: Az Activision is kihagyja az expót

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 17.
  • Hír
Link másolása
A ResetEra fórumán felbukkant egy fotó, amelyen az idei E3-on kiállítók standjainak elhelyezkedése látható. Az Activision lemaradt a képről, amire a kiadó hivatalos sajtólevélben reagálva megerősítette, nem lesz saját standjuk Los Angelesben.

Nemrég felbukkant a ResetErán egy felvétel, amelyen a heteken belül kezdődő E3-on szereplő kiállítók standjainak elosztása látható. Ezen a képen nem szerepelt az Activision, a kiadó pedig később megerősítette, hogy tényleg kihagyják az idei Los Angeles-i kiállítást. Nem ez az első alkalom, és amilyen irányban elindultak a kiállítás körüli változások, jó eséllyel nem is az utolsó.

Ez egyébként azt jelenti, hogy saját standot nem kapnak a kiadó újdonságai, arra viszont van esély, hogy például a Microsoft konferenciáján felbukkan majd valamelyik új játékuk. Mivel azonban az idei expót a Sony is kihagyja, az Activisionnek pedig exkluzív Call of Duty-szerződése van a japánokkal, így jó eséllyel a sorozat következő része sem kap majd kiemelt figyelmet Los Angelesben.

A döntés egyébként valahol érthető, a kiadónak jelenleg nemigen van a tarsolyában más olyan cím, amiért érdemes lehet dollármilliókért a helyet bérelni. A Bungie-val történt szakítás után a Destiny ugye a stúdióhoz került, a Crash Team Racing felmelegített kiadása pedig az E3 utáni héten jelenik meg.

2.
2.
kanguru
Evidens nem mernek odaallitani egy Diablo Immortallal amirol nem tudnak semmit mert nem is ok fejlesztik, amugy is minden mas is multevezredi jatek ujrafeldolgozasai...
1.
1.
thrill
Ott lesznek, csak a business részen. Csak stand nem lesz. Könnyen ellenőrizhető lett volna, ha a szerző megnézi az E3 hivatalos oldalát, vagy legalább mondjuk Gameindustryt olvas egy fórum helyett, ahol elhiszi ez első jöttment kommentjét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...