Xbox One-on is elérhető a Hunt: Showdown

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Egyelőre csak bétafázisban érhető el a Crytek PC-re már megjelent túlélőjátéka, a Hunt: Showdown, de talán már nem kell sokat várni a Game Preview-kiadás bemutatkozására sem.

Még márciusban jelentettük, hogy a PC-re már elérhető, PvE- és PvP-játékelemeket vegítő Hunt: Showdown hamarosan Xbox One-ra is elérhető lesz. A Crytek akkori ígérete szerint ugyanazt a csomagot kapják meg a konzolos rajongók, ami a számítógépes kiadásban már elérhető, de úgy tűnik, még így is bőven akad mit finomhangolni a konzolos kiadáson.

A Crytek ugyanis megerősítette, hogy a mai napon tényleg bemutatkozik az Xbox One-os Hunt: Showdown, de csak egy béta erejéig, ami május 20-án le is zárul. Aki szeretne részt venni a próbakörben, annak nincs más teendője, minthogy csatlakozzon az Xbox Insider Hubhoz, ahonnan aztán könnyedén elérhető a korai verzió.

8.
8.
latis666
Szerintem izgalmas. egy ingyenes alkalommal játszottam vele. Kicsit túl parás nekem, de egyébként nagyon tetszett.
5.
5.
FATE
Milyen amúgy a játék? Tudnátok egy kicsit írni róla. Anno mintha láttam volna videókat. Ez a szörnyvadászat társakkal jól hangzik. :)
3.
3.
Lorthirash
Van benne fantázia de még láthatóan nincs kész.
2.
2.
Anti4730
Erdekel ez a jatek, crytek jatekaiban sosem csalodtam.
1.
1.
pjoco
Jó játék. Most vettem meg pont. Jó lenne ha PC-n kicsit több játékos lenne, de igy se panaszkodok mindig talál szervert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...