Bemutatkozott a Minecraft Earth

  • Írta: szlav
  • 2019. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy teljesen új létsíkot hódít meg a Minecraft: a mi valódi világunkat. A Microsoft a kiterjesztett valóságba viszi a blokkokból emelt építményeket és a szögletes lényeket, az első előzetest pedig már most megleshetjük.

A Pokémon Go nyomán egy saját AR-játékkal készül a Microsoft is. A tematikát azonban sokak egyik legkedvesebb játéka, a Minecraft adja. A Minecraft Earth névre keresztelt, mobileszközökre készülő applikáció a mi világunkat keresztezi a Creeperek, Endermanek és egyéb szögletes furcsaságok földjével. A játékmenet szintén sokat merít majd a Notch által megálmodott klasszikusból: gyűjthetünk alapanyagokat, építhetünk mindenféle építményt, no meg megküzdhetünk mindenféle szörnyeteggel.

2.
2.
zoe9
0:32-nél azt a részt már 2015-ös E3-as expón is demózták. Őszintén szólva az elmúlt 4 év alatt az volt az egyetlen egy dolog, amikor az AR-től eldobtam az agyam. Képzeljük el, hogy anyuka a nappaliban olvassa az újságot a kanapén ülve az AR olvasószemüvegével és amikor a dohányzóasztalra néz, akkor azt a Minecraft várat látja lekicsinyített verzióban, amivel a gyereke játszik fenn az emeleten. Óriási potenciál van benne: hazamész felveszed a szemcsót és mondjuk egy videójáték karaktere megjelenik a szobádban, aki kerülgeti a bútorokat vagy épp hanyatt vágjátok magatokat a franciaágyon és dumálgattok.
1.
1.
AbsurdShark
Az egyik legidegesítőbb előzetes amit mostanában láttam. Pedig lehet hogy van lehetőség az ötletben. A megvalósítás milyensége meg majd úgy is kiderül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...