WoW Classic - ez bizony feature, nem bug!

  • Írta: szlav
  • 2019. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Javában zajlik a World of Warcraft Classic bétája, amely során a játékosok becsületesen jelentik az itt-ott fellelhető bugokat. Ezek zöme azonban nem hiba, hiszen pont ilyen volt a játék annak idején is.

Egy egészen humoros listát osztott meg a Blizzard a játékosaival, miután azok sorra jelentették az olyan hibákat, amelyek valójában a klasszikus World of Warcraft különös sajátosságai. Természetes, hogy lassan 15 év után elfelejti az ember az ilyesmit, de ahogy azt a bejegyzés is taglalja, sok ilyen furcsaság egyszerűen az 1.12-es élet velejárója. Ez bizony egy olyan kor volt, ahol a taurenek hitboxa és közelharci távolsága nagyobb volt a többi fajhoz képest, a földön ülve nem aktiválódott néhány passzív effekt és a küldetések követése sem úgy zajlott, mint mostanában.

Amikor tehát a Blizzard azt ígérte, hogy hűen újjáépítik a World of Warcraft eredeti élményét, akkor nem vicceltek - szinte a program összes fura dolgát visszakapjuk, még akkor is, ha az már annak idején is bugnak számított. A béta folyamán persze valódi hibák is akadnak jócskán - elvégre pontosan emiatt fut a tesztelés. Ezeken a valódi patch note-ok oldalán futhatunk át.

6.
6.
Hunszi
Ez a játék addig kötött le anno, ameddig elértem (többedjére) a max szintet. Tudom, hogy sokak számára a játék attól a ponttól kezdődött a raidelésekkel stb. de én pont onnantól untam meg.

Felfejlődni a legfelsőbb szintekre volt maga a kaland számomra...utána, hogy milyen csilli villi szettjeim lesznek vagy milyen bossokat ölünk le 30-40-en az már uncsi volt. Soha nem sírom vissza, hogy sokszor várni kellett órákat egy raidre.

Szép emlékeket örzök a játékról, de szép volt jó volt ennyi volt. Többet soha nem venném elő, még nosztalgiázni sem, nem hogy újra fizessek érte s grindoljak heteken keresztül.
5.
5.
Extol
Maradok a jelenleginél, még azokat se próbáltam ki10 év szünet után, valsz nem is fogom mind látni
3.
3.
Magie
Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!
2.
2.
latis666
Én játszottam vele sokat és nem értem most miért játszanék. Még a legújabb verzió sem elég modern nemhogy a régi. Pedig szeretem s retro dolgokat. Viszont örülök másnak tetszik. Jó játékot! :)
1.
1.
Szerintem csak az érti, hogy ez milyen jópofa dolog, aki anno évekig játszott vele. Kompletten az élményt kapod :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...