Rainbow Six: Siege - íme, Nøkk és Warden

  • Írta: szlav
  • 2019. május 19.
  • Letöltés
Link másolása
Az Operation Phantom Sight ismét két új operátorral bővíti ki a Rainbow Six: Siege játszható karaktereinek tárházát. Míg Nøkk erénye a lopakodás lesz, Warden a speciális szemüvegét használja majd, hogy kiszúrja a betolakodókat.

A mai Pro League Finals során a Ubisoft végre lerántja a leplet az Operation Phantom Sight részleteiről, a frissítésben érkező két operátorral azonban már most megismerkedhetünk. A videók ugyan nem mennek bele a képességeik és a felszerelésük részleteibe, de durva körvonalakban azért már elképzelhetjük, hogy mégis mit tudnak majd az új arcok.

A támadók oldalán Nøkk indul majd harcba. A nesztelenül suhanó hölgyemény igazi szellemként kísérti majd az ellenfeleit, hála az álcázó felszerelésének. A bemutatója pedig egészen horrorisztikusra sikerült. Íme:

A védőket pedig Warden erősíti majd, aki egyszerre ötvözi James Bond stílusát egy hétköznapi könyvelő "sármjával". Ő egyébként egy különleges szemüveg, a Glance Smart Glasses segítségével láthatja majd meg azt, ami felett a többiek elsiklanának.

Ha élőben szeretnétek követni a Pro League Finals eseményeit, akkor tartsátok a szemeteket a nap során a Rainbow Six Twitch-csatornáján.

6.
6.
Back2U
4.
4.
#1: Kétnapos.

Te meg kicsit naprakészebb lehetnél nyelvtanból!
3.
3.
Uhu123
Meztelenül suhanó hölgyemény
1.
1.
Back2U
Két napos hír, kicsit lehetnétek naprakészebbek srácok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...