Hároméves az Overwatch, jön az ingyenes hét

  • Írta: szlav
  • 2019. május 19.
  • Akció
Jövő héten ünnepli a harmadik születésnapját a Blizzard nagysikerű FPS-játéka, az Overwatch. Az évfordulós esemény sok időszakos játékmódot visszahoz, ezeket pedig teljesen díjmentesen kipróbálhatjuk.

2016 májusában jelent meg az Overwatch, a hároméves évfordulót pedig egy újabb Anniversary Eventtel ünnepelhetjük. Az új skinek és egyéb kozmetikai cuccok mellett ismét megszerezhetjük majd azokat az időszakos itemeket, amelyekre fájhatott a fogunk, ha korábban lemaradtunk róluk. Ez persze csak a kezdet, hiszen a május 21-én kezdődő és június 10-ig tartó esemény során az összes különleges játékmód is visszakerül a rotációba, így mehet majd a jetivadászat, a Lucio Ball, a PvE-küldetések, és még sorolhatnánk.

A veteránok megszokhatták már, hogy érdemes visszanézni a játékba a szülinap alkalmával, de most azok is kaphatnak egy kis ízelítőt, akik ezidáig elkerülték a Blizzard FPS-ét. Az ízelítő márpedig nem is annyira "kicsi", hiszen egy teljes hétig, május 21-től május 28-ig játszhatják majd a teljes játékot díjmentesen. A dátum mindhárom platformra érvényes, de az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok akár már most előtölthetik a csomagot, hogy azzal később ne kelljen szöszölni.

Ha kíváncsiak vagytok a korábbi évfordulós eseményekre, akkor a 2017-es és 2018-as összefoglalóinkat itt megtaláljátok.

7.
gymie96
Egyik legjobb vétel volt amit az utóbbi időben elkövettem. Fasza kis játék nem csak mész és lősz. Paladins a közelébe sem ér.
6.
Ooorky
Akárhány tesztet néztem róla, mindenhol azt mondták/írták, hogy a Paladins sokkal jobb (mondjuk én azzal se tudok játszani, sose voltam jó fps-ekben :D ).
4.
grindcore
#2: Már 3 éve kint van? Nem semmi. Egyszer majdnem megvettem hirtelen felindulásból, de aztán mégse, örülök neki, hogy nem tettem bele pénzt, annyira nem érdekel a játék. Most gondoltam hogy kipróbálom már egyszer legalább, erre most sok meló lesz a héten, úgyhogy mégse...
3.
TheFlash
#2: azert olyan sikeres mert sokan masra szamitottak, mint en pl. En TF2 szintet vartam erre egy eroltetett competitive ize lett ami igy mar abszolut nem fun
2.
Kawada
#1: Pedig állítólag pont az ellenkezője az erénye, hogy könnyű beletanulni, hamar átlátható, 5 perc is elég, hogy megtanulja az ember, stb.

Engem a bejelentés óta annyira hidegen hagy, hogymég ingyen se próbáltam ki. Embert nem ismerek, aki játszana vele... :) mégis milyen sikeres.
1.
shatterhand
Szornyen kaotikus. Leirva minden tök fasza,de nézve a videokat, esport kozvetiteseket kovethetetlen akkora darálás folyik a képernyőn. Mindenki a saját skilljet nyomva
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...