Szeptemberben debütál a GRID következő felvonása

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters bemutatta a lényegében rebootnak tekinthető új GRID-et, ami a tervek szerint most szeptemberben jelenik meg. A hajtás után az első előzetest is megleshetitek.

A semmiből érkezett ez a bejelentés, mégis nagyon örülünk neki, hiszen a GRID-sorozat a Codemasters remekbe szabott címeinek sorát ékesíti. A mostani leleplezés szerint szeptember 13-án jelenik meg a legújabb felvonás, ami legendás helyszíneken, városi pályákon ígér látványos, kerék a kerék elleni küzdelmeket. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Az autófelhozatal széles skálán mozog majd, hiszen a GT, a Touring, a Stock, a Muscle Car, a Super-Modified és sok más egyéb kategória kínálatából választhatunk majd. Többféle versenytípust kapunk, így lesznek sima versenypályán zajló körözések, utcai versenyek, gyorsasági futamok, idő elleni kihívások és Point-to-Point megmérettetések is.

A versenyek most is az árkádosabb vonalon mozognak, a fejlesztők pedig ígérik, hogy megéri majd kockáztatni, mert komoly jutalmak ütik majd a markunkat, ha merészebben, bevállalósabban csapatjuk a benzinfalókkal. Például extra festések, új csapattagok, játékos kártyák is a jutalmaink részei lesznek.

Kapunk egy realisztikusan szimulált sérülésrendszert, ami hatással lesz a teljesítményre, ráadásul bevezetésre kerül egy "nemezisrendszer", ami azt jelenti, hogy az AI-sofőrök tanulnak és megpróbálnak bosszút állni azokon, akik kiszúrtak velük.

A fejlesztést ezúttal is neves versenyzők segítették. Többek között Fernando Alonso, kétszeres Forma 1-es világbajnok is részt vett a munkában.

24.
24.
Őrnagy
#23: Az ötlet jó. És ezúton javaslom, hogy ezentúl legyél te a Sony játékrészlegének főnöke :)
23.
23.
crytek
#20: De ha már leveszik róluk a kezüket meg a storeból is kipucolják nem jobb lenne nekk is ha ezek után x sok $-ért eladják?

Simán meglépném és kitolnám mindenre...
22.
22.
Őrnagy
#21: Egy, azaz 1.
Ellenben a kurvasok kurvajó sztoriorientált akció-kaland-rpg ötvözettel.
21.
21.
logic5
#20: Khmm... Gran Turismo... Minden sunyi új gen konzol nyitócíme....
20.
20.
Őrnagy
#19: Szerintem a Sonynál eszükbe sem jut ez a lehetőség, mert egyszerűen nem az autóverseny a profiljuk.
19.
19.
crytek
#18: Mondjuk ilyenkor nem hiszem el ,hogy nem lehetne megvenni a "játékok" vagy a jogokat... sony úgyis nemsokára legyalulja a store-ból. Simán megvenni és kiadni minden platformra lenne benne annyi pénz hogy megérné a dolog.
18.
18.
godach
A Driveclub-ot méltatlan mód hagyták veszni a fejlesztőcsapattal együtt.
A Codemastersnek volt esze, hogy oda vette őket és ez bizalomra ad okot, de a MotorStorm sorozat után, ami nekem nagyon nagy kedvencem lett, az OnRush hatalmas csalódás volt. De olyan nagy, hogy én nem bizakodok, hogy másfél év alatt össze is tudtak hozni egy Driveclub minőségű Grid-et.
Úgy legyen, meg tudják csinálni ezt már láttuk a DC-n is, de ugye ott se volt elég az idő. Szerintem itt se lesz. Ne így legyen, de ...
16.
16.
Őrnagy
#11: Valószínűleg a Forza Horizonra gondolsz. Az valóban rettenetesen arcade, engem is irritálnak a hungarocell díszlet-szerű terméskövek és fák. Ennek ellenére nagyon szórakoztató game, és jól be lehet állítani a nehézséget.
És ott a Forza Motorsport, ami egy picit realisztikusabb, szintén nagyon penge játék.
Ja, mindkettőben van rockzene, ami mostanában kiveszőben van az autóversenyekből.
14.
14.
DarkLord
Az első rész egy nagyszerű játék volt, rengeteget játszottam vele. Jó grafika jó volt a törés is benne stb. kíváncsi leszek erre mi lesz belőle.
13.
13.
andy976
Akkor most lesz benne belso nezet?
12.
12.
FrankBlack
Jó lenne valami olyan, mint az első rész volt. Az AI nagyon tetszett benne. Az, hogy hibáztak, és igyekeztek elkerülni az ütközést. Nem az volt, hogy agresszíven vak módjára, mintha ott se lennék ő mindenáron az ideális íven megy, és nem érdekli, hogy ott vagyok, nekem jön. Nem, ha bevágtam elé, akkor is fékezett, igyekezte elkerülni az ütközést.

A másik pedig, hogy tőlem függetlenül is kicsúsztak, hibáztak, elfékezték magukat, összeütköztek, stb. Sokszor volt olyan, hogy esélytelennek hittem a győzelmet, mert hárman messze elhúztak, de aztán látom a nagy porfelhőt, és azt, hogy összeütköztek, én meg vidáman elrobogtam mellettük :D (ha nem épp beléjük rohantam véletlenül, mert későn vettem észre)

Na meg a törés, az igencsak jó volt. Emlékszem anno a Toca Race Driver is hasonlókat ígért, hogy jó AI, meg törés, és az is tetszett akkor nagyon.

Mostanában jó törés, és véletlenszerűen hibázni is tudó MI-vel rendelkező szórakoztató favorit arcade autós cucc nálam a Wreckfest, de azért érdekel mi sül ki ebből.
11.
11.
PS4jacksony
#1: Hát kinek a pap kinek a paplan :) A Forzák engem sajna azon kívül,hogy gyönyörűek nem igazán tudtak lekötni.
Az első Grid mindent vitt árkádos volt az irányítás ott is de még is zseniálisan be volt lőve nem ment át nevetségesbe mint számomra a Forza vetésen kőrakáson 200 al Lambóval de kutya baja nan ne :)

A Grid élvezhető volt nagyon váratlan balesetek a pályán épp ,hogy elgravírozol a feléd pörgő autótól szerintem ma is megállja a helyét és a törésmodel is hihető volt akkoriban.Remélem méltó folytatás lesz várom szeretettel ...
10.
10.
Zisten
A felszámolt DriveClub csapat nem a Codemastershez ment dolgozni?
Mint ha az rémlene.
Ez nem az ő kezük munkája is véletlen?
9.
9.
Őrnagy
Fú, visszafelé indult el az előzetes!
Azt hittem, a szolgáltató visszaszippantja az adatokat a sok torrent miatt :D
8.
8.
RebornSoul
ÚRISTEN, erre most megyek kiverni :D

JEEEESUSSS :D

Életem legjobb autós játéka az első Grid, 11 éve várok egy méltó folytatásra, ami az első szellemiségében készült!
7.
7.
Őrnagy
#5: Amúgy megvagyok a dlc-k nélkül.
6.
6.
Őrnagy
#5: Hát, a GT-sport kimaradt, a Driveclub valóban király! 1évig csapattam, kár, hogy abbahagyták a fejlesztését.
5.
5.
crytek
#4: Horizon 3 nincs benne a dlc-k szinten szóval cseszheted.

PSen a Driveclub és a GT Sport pedig nagyon adja
4.
4.
Őrnagy
#3: Kivéve, ha van Gamepass előfizetésed :)
Egyébként meg: most váltottam ps-ről boxra, mert nem volt ps-re egy frankó arcade autóverseny sem.
Úgyhogy a fenébe!
3.
3.
crytek
#1: Nem is ez a Codemasters célja... Forza az a népet lehúzni jó ...Grid legalább emberi áron van x idő után söt nem is emlékszem olyan részre amit ne szortak volna ingyen később. Nos ugyanaz a forzára nézve meh kivezetés előtt is több ezer ft....
2.
2.
RangerFox
"remekbe szabott címeinek sorát ékesíti"

Ahh, gyönyörű megfogalmazás :D
1.
1.
ollie92
GRID elso részét imádtam, de a tobbi része meh. Mai Forza részekkel nem veheti fel a versenyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...