Felfedték a Halo 3 egyik új járművét

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie a mai napon felfedte az X360-ra bejelentett Halo 3-nak egyik új járművét: a kicsike pontos műszaki adatait is kézhez kaptuk néhány kép társaságában!
A Bungie a mai napon felfedte az X360-ra bejelentett Halo 3-nak egyik új járművét: a kicsike pontos műszaki adatait is kézhez kaptuk néhány kép társaságában!


A M274 Ultra-Light All-Terrain Vehicle néven illetett, ám csak Mongooseként becézett járművet két főre tervezték, s a 406 kilós gép 96 kilométert képes megtenni óránként a beleépített négyütemű motornak köszönhetően. Bár a Mongoose könnyen gyorsul, bírja a nehéz terepet és ily módon menekülésekre, zászlófoglalásokra kíválóan megfelel, azonban nem ajánlatos fegyverek kereszttüzében kolbászolni vele, lévén gyenge páncélzatú, könnyen sebezhető gépről van szó. A fenti öt kép az újonnan bejelentett járművet prezentálja.

11.
11.
Utys
De igenis elég probléma, hogy Vista alatt fut, ugyanis semmi oka rá. 2004-es játék. Egyértelmű, hogy azért Vistás, mivel nem kis frencsájz és azt reméli az MS hogy sok gémert ez is ösztönöz a Vistára váltásban. Nekem spec. nem hiányzik ez az egész. Carmack szerint meg nincs is szükség rá :P
10.
10.
Madd Dogg
még ki sem adták a Vistát warezfej. max egy skin-t töltöttél, vagy bétát.

szerintem is csírautó. most nem azért, de nem nagy szám maga a graf. sem....
9.
9.
Utys
Sajnos igen. Micro$oft egy újabb mindenre elszánt pénz csinálási lépése.
8.
8.
kukorica3
Hellosztok

A halo 2 pc-re mikor várható.Már tükön ülök ,alig várom.

Az igaz, hogy csak vistán fog menni?
7.
7.
Utys
Sehol nem volt szó arról, hogy a három jön pécére. A kettő miatt panaszkodtam, azt meg már egy jó ideje bejelentették. Egyébként 100%-ra veszem, hogy elöbb-utóbb a három is kijön PC-re, akárcsak a GoW.



Offline újságokban nem vagyok otthon. Régi PC Gurut imádtam, aztán a Gamert is követtem amíg volt, de miután megszűnt az is, nem olvasok offline gémer sajtót.



Hogy ON is legyek: Hát szerintem elég gyökérül néz ki ez a jármű :P De ez egyéni ízlés.
6.
6.
Utys
Ne kövesd el azt a hibát Tor, hogy hülyeségeket beszélsz, továbbá nem tudsz gépelni sem. Nem tudod az írásjeleket rendesen használni és még tagolni sem vagyok képes normálisan.

Szánalmas.
5.
5.
sTERNKERN
4.
4.
MadDragon
Hát lehetne eredetibb is a designja, mert tényleg nagyon hasonlít a buggyra.
3.
3.
Utys
Áhh én a Halo2-vel se tudom tolni majd. Franc a DX10-be.
2.
2.
Dzel
milyen unalmas... pariah ba is volt ilyesmi, emg az unrealba is!
1.
1.
General Thomas
de ismerős valahonnan..mi is az a buggy...:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...