Battle royale-módot kap a Call of Duty: Mobile

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 22.
  • Hír
Pont a múlt héten jelent meg a legújabb mobilos Call of Duty bétája, s már akkor megindultak a szóbeszédek egy közelgő battle royale-módról. Ez most hivatalossá vált, és az is eldőlt, hogy nem pont olyan lesz, mint a nagytestvér Blackout módja.

Jelenleg csupán bizonyos régiókban érhető el a Call of Duty: Mobile bétaverzója iOS-en és Androidon, ám ha az év elején feliratkoztál rá, akkor nagy eséllyel már tesztelheted is a játékot. Az anyag számos ismerős helyszínt vonultat fel, visszatértek a Crossfire, a Crash és a Killhouse pályák a Modern Warfare 1-ből, továbbá a Firing Range a Black Ops 1-ből és a Standoff a Black Ops 3-ból is tiszteletét teszi. 

Most már biztos, hogy a jövőben battle royale-mód is kerül a játékba, de az nem pont olyan lesz, mint a Black Ops 4 százfős Blackout módja. A mobilos Call of Dutyban is lesz szóló-, duó- és squadmód, de különböző helyszíneken, és lesz választható belső vagy külső nézet. A feltámasztó rendszer is egyedi lesz, és ebben a verzióban karakterosztályok közül is választhatunk, akik eltérő cuccokat használhatnak. 

A Call of Duty: Mobile végleges verziója a nyár folyamán élesedik. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...