Call of Duty: Mobile Mobil

A Call of Duty "best-of"-ja mobilon!
Típus:

Call of Duty: Mobile - nem szabadulunk a Gulagból

A Call of Duty: Warzone jókorát csavart a battle royale-formulán a Gulag bevezetésével, hiszen itt minden játékos kaphat egy második esélyt. A börtönzuhanyzók hamarosan megnyílnak a Call of Duty: Mobile játékosai előtt is.

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.

Két új játékmódot kapott a Call of Duty: Mobile

A hónap elején vette kezdetét a Call of Duty: Mobile legújabb szezonja, ennek apropóján érkezett most két játékmód a lövöldébe, amelyek limitált ideig lesznek elérhetőek.

Call of Duty: Mobile - búcsúznak a zombik

Az Activision úgy döntött, hogy a hónap végén kiveszi a Call of Duty: Mobile-ból a zombimódot. A cég nem zárta ki, hogy később visszatérhet a játékfajta, de egyelőre nem ezen lesz a fókusz.

Activision Blizzard: élen a mobilos bevételek

A mobiltelefonok átvették a vezetést az Activision Blizzard bevételi forrásai között. A 2019-es év során az olyan címeknek köszönhetően, mint a Call of Duty: Mobile, még a PC-s és konzolos bevételeken is túltett a szegmens.

Call of Duty: Mobile - 180 millió letöltés az év végéig

A tavalyi év egyik legnagyobb érdeklődést kiváló mobiljátéka volt a Call of Duty: Mobile, amely a becslések szerint 180 millió letöltést hozott össze a megjelenését követő negyedévben.

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

Call of Duty: Mobile - túl a 170 millión

Azt már tudtuk, hogy kezdetben hatalmas siker volt a mobilos Call of Duty, azonban az eredmények még mindig impozánsak. Több mint 172 millió letöltéssel eddig 87 millió dollár bevételt termelt a játék.

Call of Duty: Mobile - zombik és kontrollersupport

Jókora frissítésre ébredtek a Call of Duty: Mobile játékosai. A hosszas huzavona után hivatalosan is visszatért a kontrollerek támogatása, és megérkezett a sokak által kedvelt Zombies játékmód is.