Call of Duty: Mobile Mobil

A Call of Duty "best-of"-ja mobilon!

Továbbra is megállíthatatlan a Call of Duty: Mobile

Amíg konzolon és PC-n némileg megcsappant a Call of Duty játékosszáma, a mobilos mellékhajtás továbbra is sebesen szárnyal. A Call of Duty: Mobile 650 millió letöltéssel, rengeteg játékossal és óriási profittal zárta a tavalyi évet.

1,5 milliárd dollárt termelt a mobilos Call of Duty

A Sensor Tower adatai szerint a Call of Duty: Mobile tavaly a tizennegyedik legtöbb bevételt termelő mobiljáték lett, és eddig már 1,5 milliárd dollárt harácsolt össze az App Store-on és a Google Playen keresztül.

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.

Activision Blizzard: nem teltek jól az ünnepek

Az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi negyedév jelentését, ami alapján a legtöbb részleg nem az elvártak alapján teljesített. Beszámolt új tervekről is, mint a következő Call of Dutyról vagy egy mobilos Warcraftról.

A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

Újabb mobilos stúdiót vásárolt az Activision

A spanyol Digital Legends is az Activision égisze alá került. A kisképernyőre szabott játékokkal foglalkozó csapat azt a feladatot kapta, hogy egy újabb mobilos címet fejlesszen, mégpedig a Call of Duty univerzumában.

A második szülinapját ünnepli a Call of Duty: Mobile

Két éve rajtolt el a Call of Duty: Mobile, így jókora újdonságokkal ünnepel a mai napig piszkosul népszerű mobilos lövölde. Jócskán átalakul a battle royale, ráadásul még egy egyjátékos módot is kaptunk.

Úgy néz ki, már készül az újabb mobilos Call of Duty

Noha formális bejelentés még nem érkezett a témában, az Activision újonnan alapított stúdiója, az Activision Mobile álláshirdetéseiből kiderült, hogy már készül a következő mobilos Call of Duty-játék.

Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activision hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.