Epic Games Store-exkluzív lesz az új Rune

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 23.
  • Hír
Link másolása
Ismét új nevet kapott a Human Head Studio két éve fejlesztett Rune-játéka. A Rune II most nyáron jelenik meg, kizárólag PC-re, és nem meglepő módon első körben csak az Epic Games Store kínálatában lesz megtalálható.

A Human Head Studio meglehetősen nehezen jut dűlőre a 2017 óta fejlesztett új Rune-játék címével, a csapat ugyanis már második alkalommal döntött úgy, hogy inkább átnevezi az egyébként most nyára időzített akció-szerepjátékot. Eredetileg Rune: Ragnarök címmel mutatkozott be a játék, majd tavaly tavasszal a csapat simán Rune-ra nevezte át fejlesztését, hogy aztán rájöjjön, sokkal jobban mutat, ha Rune II-nek fogják hívni a játékot.

Legutóbbi bejelentésükből egyébként az is kiderült, hogy a kizárólag PC-re fejlesztett cím Epic Games Store-exkluzív lesz. A játékban a Midgardban uralkodó káoszt és Loki csínytevéseit kell megakadályoznunk.

9.
9.
Ooorky
#8: Bizony, Gabennek szüksége van minden centre az ötödik tokájához!
8.
8.
SLi
IPARI TERRORIZMUS!!!
Gaben zsebéből kieső minden egyes dollár egy tőrdöfés a gamerek szívébe!! Ezt ne felejtsd el soha epic, mert a gamerek nem felejtenek az biztos!
7.
7.
KopyAti
Hát ez semennyire sem dobogtatta meg a szívem, pedig az első nagy kedvenc volt!
6.
6.
markoci555
na akkor viszlát, pedig hogy vártam...
és nem csak az epic miatt, a videó alapján is csalódás, mintha le se *****ák volna az animációt és hogy "folytonos" legyen az egész, meg hogy jön ide az építés... minek, miért!?
olyan mintha valami olcsó multiplayer cuccot láttam volna ahol csúszkálnak meg össze vissza ütögetnek, ennél az eredeti is jobb, szerintem elő is fogom venni hogy megpróbáljam legnehezebb fokozaton
5.
5.
kanguru
#2: Ez a legolcsóbb ingyen reklám ha van egy terméked amit elakarsz adni, csinálsz róla híreket amiket a sok mediaforrás leközöl hírnek.
4.
4.
silkgoat
Ez valami gyonyoru. Elo is veszem a Gothic I-et, mert grafikailag az is van ilyen, csak a story-ja kicsit jobb. :D
2.
2.
delphijos
Ezek az epic exkluzív cim lesz dolgok meddig lesznek még “hírek” ? Erről jut eszembe, a héten még nem volt “újabb jel hogy jön az RDR2 PC-re” hír.
1.
1.
crytek
Ez nem lett azóta se jobb. Sűt róla a tripla zsé.. Ez nem is kell steamre örökre epic fogoly lehet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...