ArmA III: Contact - jönnek az ufók

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Bejelentés
A Bohemia Interactive katonai háborús játéka a játékosok fejében úgy él, mint a műfaj egyik legrealisztikusabb alkotása. Legalábbis eddig így volt, nyáron azonban mindezt sutba dobva beköszönt az űrlények kora.

Az új kiegészítő története szerint a NATO kötelékében egy drónspecialistát, Aiden Rudwell irányíthatjuk. Egy békésnek indult hadgyakorlat során furcsán repülő objektumokra leszünk figyelmesek, melyekről kisvártatva kiderül, hogy azok bizony űrlények.

A játékban azonban ahogy az lenni szokott, nem csak esztelen akcióra kell számítanunk, a küzdelem mellett ugyanis fontos szerepet fog betölteni az idegen lényeg megismerése is: mintákat kell majd gyűjtenünk és lánctalpas felderítőrobotokat irányítanunk, ám ha a dolgok mégis balul sülnének el, akkor bizony egy teljesen új fegyverarzenált is bevethetünk.

Az új ArmA-kiegészítő során egy vadonatúj, 163 négyzetkilométeres sandbox pályát is kapunk, melyen Lengyelország vadregényes tájai elevenednek majd meg. Emellett számtalan új fegyver, több új jármű és néhány speciális védelmi felszerelés is várja majd a bevetés során az önjelölt háborús hősöket.

Az ArmA III: Contact a jelenlegi tervek szerint július 29-től lesz elérhető a Steamen és a Bohemia Store-ban.

4.
Kawada
#2: Én az alapjátékért annyira nem vagyok oda, de remek modok vannak hozzá, beleértve akár olyan battle royal mod is, ami szerintem fényéveket ver a többire, és sokkal taktikusabb, lassabb lefolyású, inkább kicsit survivor jellegű.
3.
Rekettyés
#2: Mai napig toljuk barátokkal. 3700 óra már benne van. Ha szereted a szimulátorokat ez neked való.
2.
NemecsekErno
Amúgy az ArmA-val játszik valaki? Egyszer régen mintha azt olvastam volna, hogy elég realisztikus.
Ki kellene próbálni végre.

Mondjuk nem értem, a cseheknél is meg a lengyeleknél is minőségi játékfejlesztő stúdiók vannak és adják ki a gémeket saját név alatt. A magyaroknál ez miért nem megy, csak a bérmunkában bedolgozás a nagy cégeknek.
Nincs egy Mecénás Lőrinc, aki a magyar fejlesztőkben látná a lehetőséget a befektetésre?
1.
Neotechtr
Attól még maradhat realisztikus, hogy idegenek vannak benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...