Modern Warfare címen érkezik az idei Call of Duty

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 24.
  • Pletyka
Bizony, nem fog ott szerepelni az a bizonyos négyes, amire mindenki számított. Nagyon úgy fest a dolog, hogy egy szokásos folytatás helyett valami teljesen új dolgon törik a fejüket az Infinity Ward fejlesztői.

Az információ ráadásul meglehetősen hitelesnek tűnik, mivel először a LongSensation Twitter-felhasználó bejegyzésében olvashattunk a dologról, melyet azonban később mind az Eurogamer, mind pedig a Kotaku újságírói is megerősítettek más és más forrásból.

Az értesüléseket egyébként alátámasztani látszik Robert Bowling, a csapat egykori közösségi menedzserének egyik régebbi tweetje is, ahol egy képen egy Call of Duty: MW feliratú pólóban látható - az alább látható fotó régebben, még a Modern Warfare 3 apropóján készült, a logóról viszont Bowling letörölte a hármas számot.

Ezek alapján tehát Call of Duty: Modern Warfare címen érkezik a franchise legújabb része, melyből arra következtethetünk, hogy a korábban már három részt megélt Modern Warfare-széria folytatása helyett egy új narratíva kerül a középpontba.

Egyes szivárogtatások szerint a bejelentésre május 30-ig kell várnunk. Ez egyébként meglehetősen jól összecseng azzal, hogy az Activision az előző évek tapasztalatai alapján rendszerint májusban leplezi le az aktuális Call of Duty-játékot, szóval remélhetőleg már tényleg kevesebb mint egy hetet kell várnunk a bemutatóig.

15.
Falcon
Megveszem ezt a részt is de a seasson pass-t soha többet nem veszem meg én is ugy jártam vele mint meg rengetegen a bo4 ben hogy nem rotálodnak a multiba a dlc pályák
14.
Kawada
#13: Infinite warfare-be is bedolgoztak.
13.
Neo1989
Elvileg Naughty Dog-osok is dolgoznak rajta szóval a Story-val biztos nem lesz gond.
A multi meg engem nem érdekel ahogy egyébként egy címnél se.
11.
NemecsekErno
Remélhetőleg valami napi aktualitás lesz benne, pl. hogy Trump lerohanja Iránt, vagy Észak Koreát, esetleg Kinát.
Vagy forditva...
10.
happy1818
gondolom sokban nem változik, még mindig 2008 as grafika motorral jön ki mint mindig :D de vannak még csódák , várom a jövö hét 30 -ikát :D
7.
logic5
Azért az MW nem volt rossz. Az első rész.
5.
joshfeed
#3 Teljesen egyetértek veled.
4.
sanada
Bámulatos! Gondolom instant eladási rekord.
3.
Nyarlako
Ennyire kifogytak az ötletekből hogy már új címet ér tudnak kitalálni, vagy legalább számozni? Nagyon idétlen szokás ez hogy régebbi játékok címeit adjak egyben újaknak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...