PlayStation 4-re látogat a DayZ

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Bizonyára már sokan nem emlékeznek rá, pedig a készítők többször is felhívták rá a figyelmünket, hogy 2018 a DayZ éve volt… Nos, úgy néz ki, hogy idén ismét adnak egy esélyt a játéknak, jövő héten rajtol el a PS4-es verzió.

A Szovjetunió felbomlása utáni Chernarus térségben egy ismeretlen vírus ütötte fel a fejét, mely a lakosságot vérszomjas szörnyekké változtatta, az általunk ismert civilizáció pedig kezd romba dőlni. Néhányan azonban immunisak a járványra, és éppen ezért eszeveszett küzdelembe kezdenek a túlélésért.

Pár nap múlva pedig a PC-s és Xbox One-os játékosok mellett a PlayStation 4-tulajdonosok is belevághatnak ebbe a zord kalandokkal teli túlélésbe, a DayZ ugyanis a jelenlegi tervek szerint május 29-én rajtol el a Sony konzolján.

7.
7.
Uhu123
#6: kb igen.
Csak eddig is futó-szimulátornak csúfolták a játékot (nem véletlenül, nagyon sok az üresjárat, mert óriási a térkép), de most a legújjabb verzióban a sprintet is megnehezítették, sokkal több energiát emészt fel mint eddig, ezért sokkal több étel és ital kell, amiket nem egyszerű felhalmozni. Így az eddigieknél is nehézkesebb és lassabb lett a játék. Nagyon hardcore túlélés lett. Eddig egy sprintből kb negyed úra alatt ott voltál a katonai bázisokon, ahol fasza feygvereket, katonai felszereléseket lootolhattál. Most nagyon ki kell számolni és odafigyelni hogy eljuss odáig.
6.
6.
shatterhand
#5: Es akkor csak annyi,hogy minél tovabb maradjunk eletbe?
Igy leirva jonak tunik.
5.
5.
Uhu123
#3: Leéledsz egy random helyen egy szál semmiben és túl kell élned. Nagyon nagy a térkép, és zavaróan szegényes a loot. De cserébe nagyon részletes és nagyon hangulatos játék. Lehet csapatban is menni. Akik nagy nehezen felgearelődtek (katonai cuccot szereztek) azok sokszor más játékosokra vadásznak. Sok potenciál van benne, de sajnos baromi bugos, félkész cucc.
4.
4.
Uhu123
Nagyon egyedi atmoszférája van a játéknak, még senki nem tudta utánozni, és óriási potenciál lenne benne. A világ egyik nyolcadik csodája, hogy mennyire inkompeten balf*sz a fejlesztőcsapat, amelyik a dayz-t csinálja. A világ legjobb túlélős multiplayer játéka lehetne.

A zombikat e jelenegi formájukban hanyagolni kéne, mert nevetséges, hogy kb semmit nem lehet csinálni ellenük. A közelharc használhatatlanul bugos, átfolynak a falakon, zárt ajtókon, szóval még elbújni sem tudsz, néha gondolnak egyet és a lövedékre sem reagálnak...

Az alapötlet/a fegyverek részletessége, viselkedése, a környzet, a térkép zseniálisak. Sajnos a kivitelezés rettentő gyenge.
3.
3.
shatterhand
Ez amugy mirol szól? Multi? Br? Lootolos kaland vagy mi?
2.
2.
zozo76hun
A multkor probaltam XBOX ONE X-en, vagy egy oraig boklasztam, talan valami konzervet vagy mit talaltam, fegyvert az istennek sem. Eszrevettek a hazak kozott a zombik, bementem egy hazba, ajto becsuk, a zombi meg bejott a falon keresztul. Delete...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...