Hibásan jelent meg a Heavy Rain PC-s demója

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 26.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan számítógépeken is megjelennek a Quantic Dream korábbi PlayStation-exkluzív címei, sőt, a Heavy Raint már ki is lehet próbálni egy 45 perces demóval. Habár az sajnos hibásan került fel az Epic boltjába, a problémát azóta elhárították.

A hétvégén megjelent az Epic Games Store-ban a Heavy Rain demója, azonban több felhasználó beszámolt arról, hogy képtelen volt elindítani a próbaverziót, amit a Denuvo Anti-Tamper védett. A Quantic Dream tehát úgy döntött, hogy ideiglenesen eltávolítja a demót a boltból mindaddig, míg elhárítja a problémát. 

Ezek szerint a végleges változatot is az osztrák szupervédelemmel vértezik fel, ám esetünkben nem csapódott le jól a dolog, hiszen több konfigurációval is egyszerűen összeakadhatott a technológia.

Szerencsére a hibát a tegnapi nap folyamán elhárították a készítők, így a demó visszakerült az Epic Games Store-ba. A végleges változat június 24-én várható. 

26.
26.
logic5
#25: Egyébként unavaialble.... Tehát nem elérhető.
25.
25.
logic5
Na a krémje látom, már meg is beszélt mindent :D Anyááámm :D
19.
19.
crytek
#18: Kezd kifulladni..bár ez alatt a pár hónap alatt is bőven többet termelt mint pl egy Mass Effect Andromeda.... szóval nekik bődületesen megérte még ha innentől kezdve totál kihalt is lesz (ami nem fog megtörténni még ugyse)
12.
12.
crytek
#9: A multit azért nyomatják mert egy ruha egy fegyver egy pálya egy skin eladásra kerülhet 678 billirárdszor gyakorlatilag végtelen mennyiségű BÁRMIT is beleraknak amíg pörög a game...

Nos egy single player játéknál ezt nehéz megcsinálni ,mert ott story kell az meg pénz és idő.. + ha nem jön mindig friss dolog akkor fél év után a kutya se emlékszik rá és kevésbé veszik. Addig egy multis ótvart akár 4-5 évig is tudsz nyúzni.. A mobil gaming milliárdjai is ebből fakadnak, hogy a google play 99%-a free to play cucc és a sok türelmetlen meg veszi a csomagokat hogy haladni is lehessen a játékokkal.
6.
6.
Stranger
Nagyon fontos volt ezt is lehozni, mire kiírtátok már kijavították a hibát.
5.
5.
crytek
Demot letoltam.

Anno mikor ps3on toltam mondjuk csak az elejét nem volt ennyire qte fest. De tetszik. Nagyon bizom benne, hogy a trioból ezt is magyarrá lehet majd varázsolni. Bár ha nem az se nagyon gáz mert ennek a demo résznek a szövege még számomra is érthető volt pedig az angol tudásom kb ssmmi
4.
4.
Max3000
#3: kimoderált üzenet
3.
3.
godach
#2: Védelemmel takaróznak, ami jelen esetben denuvo.
Ps-en nem kell, mert van egy zárt rendszer a profilodhoz, mint liveon is.
Mivel sok játéknál a denuvo a ludas PC-n ezért hoztam fel az alternatív megoldást amit konzolon használnak.
Ahhoz pedig kell néz (tudtommal havonta egyszer)
Remélem gyereket nem kell helyetted csinálni, ha már így a szádba kell rágni mindent
2.
2.
Max3000
#1: Esküszöm nem tudom miről beszélsz,de itt a denuvo hibájáról van szó,amit te nem fogsz semmilyen licence kulccsal kiiktatni::D

Ps-en nincs denuvo egyébként,meg azt sem értem,hogy miért jön ide az,hogy kinek van netje vagy kinek nincs.:D

Szóval inkább igyál egy kv-t.....
1.
1.
godach
Ezt a védelmet simán ki lehetne iktatni egy Licence kulccsal, mint a Ps-nél. Az, hogy valakinek nincs netje annyira hihetetlen, mint az hogy eredetiben megvette mégsem tud játszani.
Komolyan mondom, éljen a stadia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...