Kiszivárgott a Ubisoft előfizetéses rendszere?

  • Írta: szlav
  • 2019. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Ubisoft Pass néven indíthat előfizetéses szolgáltatást a francia vállalat. A hivatalos oldalon feltűnt információk szerint valószínűleg kétféle formában, hagyományos és prémiumváltozatban fizethetünk majd be a csomagra.

Az Xbox Game Pass, az EA Access és a hasonló előfizetéses rendszerek nyomán a Ubisoft is beléphet az efféle szolgáltatások piacára - legalábbis a vállalat online felületén feltűnt (majd gyorsan le is kapott) információk erre engednek következtetni. A szemfülesek egy placeholder képet láthattak a Ubisoft Store oldalán, rajta a "Ubisoft Pass Premium" felirattal.

A webfelületen emellett rövid ideig megtalálhattunk egy "Subscription" almenüt is, ami ugyebár azért érdekes, mert a Ubisoft jelenleg nem rendelkezik semmiféle előfizetéses szolgáltatással. Elég valószínű tehát, hogy a franciák hamarosan (talán az E3 alatt) lerántják majd a leplet a Ubisoft Passről, amely a fent említett prémium mellett valószínűleg egy olcsóbb kategóriában is megjelenhet majd.

Ez a lépés egyébként nem is olyan meglepő, ha számba vesszük a vállalat termését az utóbbi néhány évre visszamenően. A tarsolyukban lévő számos nyílt világú játék és a sok többjátékos módra kihegyezett cím mind kiválóan adják magukat az efféle üzleti modellhez. A lista pedig csak bővülni fog a jövőben az olyan játékokkal, mint Skull & Bones vagy a Ghost Recon: Breakpoint, és akkor még nem is említettük az olyan nagy sikerű franchise-ok folytatásait, mint az Assassin's Creed, a Far Cry, a Watch Dogs, a The Division, vagy éppen a Rainbow Six.

40.
40.
godach
#38: Kultúr, kúltúr de ott is sorban jönnek az "évről évre ugyan az" kommentek.
:D
38.
38.
delphijos
#36: "Jönne Jóska Pista"

Elírtad. VérPista.... :D

Amúgy a Fifa komment szekció pont egész kultúr szokott lenni, többnyire a játék analizálgatásásval. Jó, van "EA lehúzás" komment is, de azért nem jellemző. De egy Minecraft, vagy COD, PUBG, Fortnite, ( esetleg Battlefield ) már nagyon jó példa.
37.
37.
delphijos
#35: Én ugyan nem kampányolok semmi mellett. Valószínűleg ez nem a Te platformod. Nekem a Zelda, Mario, Mario Rabbids, DK, SSB játékok miatt már megérte az árát. Arról nem is beszélve, ha "buli" van, akkor Mario Karts, vagy Party pörög... De a hordozhatóság miatt a Disgaea 5-öt is erre vettem meg, olyan ba*szott hosszú, hogy más gép elött ülve nem lenne türelmem hozzá....
35.
35.
crytek
#32: " Az tény hogy az N platformja nem kedvez az "1 dodóért 10 AAA játékot bundle-ban" koncepciónak. " Nem. Egyáltalán nem. 1$-ért és bundleban is csak olyat veszek ami érdekel..Nintendo rosszabb game tekintetben mint pl a ps4. 2 játékért meg nem adok ki 115 ezret + a 2 játék árát... Akkor az ott marad örökre..Azért meg nem éri megvenni ,hogy a pc-re megjelenő játékokat is lehessen tolni 720p-be...
32.
32.
delphijos
#26: Az tény hogy az N platformja nem kedvez az "1 dodóért 10 AAA játékot bundle-ban" koncepciónak. De amúgy nem a Nintendo-ra akartam a fókuszt helyezni, hanem sokszor egész érdekes játékok jelennek meg ( pl. csak most Total War: Three Kingdoms ) és van 2 komment. De egy COD-nál, random EA, Ubisoft és a "klasszikus" platform ( vagy VGA ) híreknél meg megy a millió komment egymás baszogatásával hogy mi a jobb, ki a hülye hogy mást vett, stb... Néha olyan érzésem van hogy box-on mindenki csak Forzázik , vagy a szolgáltatásokra csorgatja a nyálát, ps-en meg az UC-n GOW-on neg Horizon-on kívül mással nem is játszik senki. PC-n meg csak az a lényeg hogy hány fps van ultrán és milyen felbontáson.... Ja, és mellesleg minden játék szar, ami nem a Witcher 3.
29.
29.
user101
Különvélemény: Az utóbbi évek termése tekintetében ma számomra messze ( !!! ) az Ubisoft a legtermékenyebb és érdemesebb kiadó arra, hogy elköltsem a pénzem náluk.

Az EA, Microsoft, Activision, T2 mind mentek a levesbe. Számomra ( !!! ) ertékelhetetlen amit mostanság csinálnak. :(((
28.
28.
Ooorky
#25: FB-on vagyunk aktívak a saját kis csoportjainkban, néhányan komplett játékbemutatókat írnak + megjelenés előtt osztogatják, hogy honnan lehet különleges régiós kiadásokat szerezni stb. (pl. Final Fantasy X/X-2-ből a kínai kiadás tartalmazza mindkét játékot a kártyán, összes többinél az X-2-t letöltő kódként adják).
27.
27.
Ooorky
#26: Néha ki kellene mozdulni, nem tudok úgy vonatra ülni, hogy valakinek a kezében ne lenne egy 3DS, vagy Switch...
26.
26.
crytek
#25: Ahogy a mobil gaming is kenterbe veri a pc-t meg a konzolokat egyszerre mégse érdekel kutyát sem a tonnányi fos ha haladni is akarsz fizess milliókat szarságot.

A nintendo az egy túlárazott akármi a játékaival együtt.Megvannak a saját rajongói itthon embert nem láttam akinek lenne + 5 játékot nem tudok felsorolni a Zeldán meg a Marion kivül ami értelmes lenne rá... De persze ez is olyan hogy valakinek pl alant is a Primal nagyon tetszik valaki meg bottal se.
15.
15.
delphijos
Ha csak a Mario + Rabbids Kingdom Battle-t nézem és semmi mást, már jobbak több másiknál.
8.
8.
RootKiskacsa
#7: Az baj a legtöbb sanbox játékkal, hogy a játékteret hatalmasra csinálják, de tartalmat már nem kap. Az Ubi játékaira hatványozottan igaz. Néhány óra alatt letudható sztori vonal, végtelenségig egyszerűsített és ismételt mellékküldetések. Na meg persze a szokásos gyűjtögetős/lootolos rész, ami a játékidő 75 százalékát kitölti. Szerintem lehetne ezt másképpen is csinálni.
6.
6.
crytek
#3: Akkor a világ 95% a soher... ha te mondod biztos úgy van neked elhiszem. Ülj le 1-es
3.
3.
Banderas
#2: A gamer és a soher között nagy a különbség .
2.
2.
crytek
#1: Game pass ,EA Access most meg ez.. Gamer kánaán
1.
1.
akbar0423
Juhééé! crytek koma kívánsága teljesül! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...