Roller Champions - lebukott a Ubisoft új játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 28.
  • Pletyka
Link másolása
Egy adag látnivaló és egy kevés infómorzsa társaságában futottak be az első hírek a Roller Championsről, amely a pletykák szerint a Ubisoft E3-as bejelentéseinek sorát erősíti majd.

Először a Spiel Times számolt be róla, majd a ResetErán is felbukkant a Roller Champions, amely a pletykák szerint a Ubisoft vadonatúj címe lesz, és ha minden igaz, a júniusi E3-on mutatkozhat be hivatalosan.

A Roller Champions egy multiplayer-orientált játék, amit a Rocket League és a nálunk kevésbé ismert roller derby nevű sport ihletett: ebben két görkoris csapat versenyzik egymással egy ovális pályán, a céljuk pedig az, hogy minél több pontot gyűjtsenek. Ez elsősorban a csapatok kiemelt játékosainak, a jammerek feladata: a jammer az ellenséges csapattagok lehagyásával szerezhet pontot, miközben a társak igyekeznek védeni őt, illetve azon vannak, hogy akadályozzák az ellenséges jammert.

A Roller Champions az első látnivalók alapján hasonló élményt ígér, csak itt egy labda is a játék része lesz. A kiszivárgott kontrolleres gombkiosztás szerint a lasztit passzolgathatjuk és el is lőhetjük, illetve elkérhetjük a csapattársaktól, és elcsaklizhatjuk azt az ellenfelektől.

A pletykák szerint a játék a Unity motorra épül, és bár a pontos platformlista még nem ismert, PC-re már biztosan megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...