Roller Champions PC, PS4, XBOXONE

Intenzív görkorizás a Ubisoft új játékában.

Visszatérnek a Steamre a Ubisoft játékai

A Ubisoft PC-s játékai jövő hónaptól újból megtalálhatóak lesznek a Steamen. Kezdésnek három ismert névvel térnek vissza, többek között az Assassin's Creed: Valhallával.

Frissítve: A Ubisoft tagadja a Roller Champions törlését

A pletykák szerint egyáltalán nem megy jól a Roller Championsnek, és ezt a Ubisoft is tudja - a kiadó hamarosan le is lőheti a görkoris játék szervereit.

Nintendo Switchre tart a Ubisoft free-to-play játéka, a Roller Champions

A Ubisoft ingyenes multiplayer alapú játéka hamarosan Nintendo Switchen is tiszteletét teszi.

Roller Champions próbakör

Holnap kezdődnek a Roller Champions őrült görkorcsolyaversenyei! Az utolsó pillanatban esélyünk nyílt tenni vele még egy próbát, mielőtt a kapuk megnyílnának a nagyközönség előtt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig a megszokott módon jelentkezünk a heti premiereket összefoglaló listánkkal. Lássuk, hogy milyen címek várnak ránk a következő napokban!

Jövő héten végre elrajtol a Roller Champions

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Ubisoft régóta készülő free-to-play sportjátéka, a Roller Champions. Szerencsére most már tényleg nem kell sokat várnunk az anyagra!

Tavasz végén jelenik meg a Roller Champions

A Roller Champions megjelenése sehogy sem akar összejönni a Ubisoftnak. Hiába tartottak már több tesztet is, a játék csak nem akarja elnyerni végleges formáját – de hátha a tavasz végére tett vállalást már sikerül teljesíteni.

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.

Roller Champions próbakör

Tavasszal megkezdődnek az őrült görkorcsolya-párviadalok a Ubisoft arénáiban, amivel a Rocket League nyomdokaiba kíván lépni a francia kiadó. Megnéztük, hogy vajon tényleg ilyen nagyra hivatott-e a Roller Champions.