Dátumot és új előzetest kapott a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 29.
  • Megjelenés
Igaznak bizonyultak a mai szivárgások, a Death Stranding idén novemberben kerül boltokba - itthon magyar felirattal. A napra pontos megjelenési dátum mellé egy masszív előzetest is kaptunk, amely gameplay jeleneteket is tartalmaz.

A mai szivárgások után a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy Hideo Kojima következő játéka, a Death Stranding november 8-án jelenik meg PlayStation 4-re - itthon magyar felirattal. A bejelentés mellé kaptunk egy közel kilencperces előzetest is, amely a játékmenetből és az átvezetőkből egyaránt ad ízelítőt:

A játék története szerint a közeljövőben rejtélyes robbanások rázzák meg a bolygónkat, ami után természetfeletti események sorozata veszi kezdetét - ez a Death Stranding. Az emberiség a kihalás szélére kerül, hősünk Sam Bridges pedig azon van, hogy hidat építsen az elszigetelt városok között, és egyesítse a társadalmunkat. 

Habár a Death Stranding látnivalói közül talán ez vonultatja fel a legtöbb konkrétumot, az összkép még mindig elég zavaros - ki tudja, talán ez így is marad a megjelenésig. Az viszont látszik, hogy hősünkkel sokat kell majd vándorolnunk, tudunk motorozni, építkezni, bunyózni, és persze a lopakodás sem maradhat el.

A játéknak természetesen gyűjtői kiadásai is lesznek, ezek közül a legméretesebb pakkot emelnénk ki, amely egy életnagyságú BB Pod-szoborral érkezik. A BB itt "Bridge Babyt" jelent, a sztori szerint ez köti össze a mi világunkat a trailerben is mutogatott túlvilággal.

Érdekes adalék, hogy a Kotaku szerint a Death Strandinget a The Last of Us: Part II követi majd a PS4-exkluzívok sorában, de már csak jövőre, jó eséllyel februárban. Utána a Ghost of Tsushima következik pár hónappal később, ősszel pedig a PlayStation 5-ről szól majd minden.

Alább egy adag screenshotot nézhettek meg a Death Strandingből.

61.
user101
#57: Death Nukem Stranding Forever ?! :)))
60.
Kawada
#57: De itt biztos lehet csalinak használni, vagy hasonló... :)
59.
kopic
Trailer egy reszet unottan neztem, viszont az uccso 3 perc nagyon felcsigazott! Az egesz jatek atmoszferaja, sztorija (remelhetoleg) iszonyat eros lesz, az mar most biztos!
58.
markoci555
képeken olyan műnek tűnik az egész, már az la noire-ben megütötték ezt a szintet, a videókon viszont nem éreztem, mert mozog, valószínűleg kiválóan lekövették a mimikát vagy ilyesmi, és ez is bőven elég lenne, a legutóbbi hajós játéknál az until dawn készítőitől, ott full természetellenes volt az egész és nem ért így semmit a jó grafika
sokkal jobban zavar pl hogy feleslegesen túlmozogtatják a hajat...
57.
Nyarlako
https://mobile.twitter.com/KojiProNetwork/status/1133804568989642754

Ezután már biztos kell nekem is, Postal 2 óta hiányolom a játékokból.
56.
Ultimate
#55: Azért nem ugyanaz (hr)... Ott marhaságokat hordanak össze olyanok akik nem is játszották és fingjuk nincs mi volt benne, de még a fogalmakkal (interakció) is bajok vannak...

Konami - Kojima dolgot sosem fogjuk megtudni... De ha a játékot azzal az alibi gameplay-el és küldetéshalmazzal kellett feltölteni hogy legyen játékidő, és az a cirka 3 óra 3-4 küldetés volt kész ami idézte az MGS játékokat (hosszú évek és milliók beáldozásával) jogos hogy elzárták a csapot... Sosem tudjuk meg..
De az MGS V egy fos volt. Nem önmagában. Hanem elődeihez képest és a mérhetetlen hype-hoz és felértékeléshez képest. Egy erős 6-7 pont közötti játék volt kiváló gameplay elemekkel ami viszont egy pokolian unalmasra elnyújtott önismétlő ötlettelen küldetéskupaccal lett elnyújtva.. Mgs 4 is rezgette a lécet sokaknál... Az 5 messze a széria legalja.
A neve bizony rég nem garancia. Félő hogy bármekkora elme, egy sandbox világ megtöltéséhez kevés.
55.
delphijos
#51: "A neve rég nem garancia... Azt eljátszotta bőven."

Azért ez is enyhén szólva túlzás. Az MGS 5 nem lett a legjobb, de azért az "ócska fos" jelzők dobálása is nem kicsit túlzó ( mint ahogy Te kikéred a HR szekciónál ). Ezen a játékon kívül nem emlékszem hogy nagyon máshol "eljátszott" volna bármit is. És igenis benne van az MGS 5 problémáiba a Konamival való balhé. Amit Simon mond, hogy "nem tudta befejezni a sztorit" inkább arra utal, hogy a balhé miatt a Konami nem finanszírozta tovább a fejlesztést, ( plusz a megjelenési dátumhoz is ragaszkodott ) és szerencsétlen módon azzal kellett "elhúzni" a játékidőt ami megvolt....Sajnálatos, de én azért nem varrnám Kojima nyakába minden hibát.... Azzal együtt hogy én sem állok senki mellé vakon hogy xy game "látatlanba" előrendelve.....
54.
user101
Kodzsimával az a baj, hogy sok a hangos fanboy és sok a hangos hater ha felmerül a neve...
Én nem játszottam eddig egy játékával sem, így csak a látottak alapján tudok véleményt alkotni ( nem figyelmen kívül hagyva, hogy maga az ürge amúgy baromira nem szimpatikus ):

A rörténet, hangulat és a körítés valószínüleg egyedi lesz és roppant érdekes, de ami gameplayt láttunk az nagyon középszerű, vagy még annál is rosszabb. Jelen pillanatban azt gondolom, hogy kult játék lesz és valószínűleg nagyon megosztó.De mindenképp egy egyedi színfolt a PS kínálatában!
53.
habo
Legalább nem tucat szar lessz!Átlag 8 pontot hozza akkor rohanok vásárolni.
52.
medson
Én abszolút kívülállónként (eddig a játékig nem is halottam erről a csávóról, meg úgy amblock kihagytam a japán játékokat) az a véleményem hogy a koncepció érdekes de a gameplay a látottak alapján szokásos sandbox lesz pár extra, furcsa elemmel, mint a horizon is meg mint minden manapság.
51.
Ultimate
#50: Nem tudta befejezni a sztorit ezért húzta el hosszú órákig az ismétlődő semmivel..? Aha.
Az MGS V pont azt mutatta be hogy igenis tud szart iiadni a kezéből pláne ha átmegy openworldre... Nem attól lett telebaszva ismétlődő dögvész feladatokkal mert nem volt ideje... Annak max a játék vége szenvedte kárát. Elötte volt egy sokak számára felemás MGS IV (én mondjuk imádtam).
A neve rég nem garancia... Azt eljátszotta bőven. A "forradalmi" jelzőket meg inkább hagyjuk...
50.
simon 555
#32: Neki nem tudom mi, de nekem Kojima neve garancia. Ez az ember szart még nem adott ki a kezéből. Felhozhatod az MGS5-öt, de ott egyértelműen látszott, hogy nem tudta befejezni a sztorit ezért is volt tele ismétlődő küldetésekkel a vége
fele. Gameplayy tekintetében a legforradalmibb MGS lett, minden aprólékosan finomra csiszolva. Ha még adtak volna neki 1 évet, legjobb MGS lett volna.
49.
Ultimate
#46: Úgyis jösz csak valamelyik másik regeddel...:D
48.
Ultimate
#33: Erre mi a garancia? Korszakalkotó , meeeert???....
Megint kezdődik az előre agyonszopkodás....
Jó az amit mutatnak szó se róla. De Kojima neve rohadtul nem garancia, és gameplay tekintetében lehet ugyan az a dögvész jut mint az MGS V esetében.

Nincs semmi ésszerű abban amit mondasz. Megint egy Sony ex és már most ki van jelentve hogy ez korszakalkotó gigaság lesz és majd csöpöghet rá akinek nincs sony....

Tényleg bízom benne hogy jó lesz,ez a videó most a lelkesedésemet kicsit feltüzelte,eddig gyakorlatilag sétaszimulátorként és "Kojima megint fasz lesz" szinten temettem. De azért ne essünk már túlzásokba,a látottak alapján még semmi korszakalkotó nincs,pláne nem gameplay szinten...
47.
Porcupine Tool
#42: Ha már Mikkelsen, akkor jobban jársz az Ádám almáival és persze a Pusher trilógiával.
46.
kamgecam
#40: Ne félj két hónapig megint nem jövök. Nem szeretek gyülölködni vagy gyülölködő kommenteket olvasni. Főleg olyan emberektől nem aki ennél többet érnek. Szóval ja. Ennyi elég is volt. Megkaptam itt a a napi fika undoromat mert mást se tesznek sokan itt csak lehúzzák mások kemény munkáját. Szóval, igen, ha ez volt a célod hogy ne jöjjek akkor elérted. Pá pá.
45.
Kawada
#40: Na ezen meglepődtem... idejét nem tudom mikor dobigáltunk tányért Ultimate-el utoljára... :) Olyan konszolidált lett a viszonyunk, hogy Kádár elvtársék rólunk vennének példát utólag... :P
43.
kamgecam
42.
kamgecam
#18: Elkezdtem nézni az Articot, hogy megemlítetted és fantasztikus jó film. Köszi a tippet! :)
41.
Kawada
#14: Pedig meg voltam győződve róla, hogy majd jön az instant fos tőled... :)
40.
godach
#36: Én nem akarlak megbántani, de szerintem menj aludni mert igen csak sok volt a nafta mára. Aztán holnap meg ha kimegy a szesz, nem csak amiatt fog fájni a fejed, hanem amiatt is hogy hogyan kérj bocsánatot a tegnap este miatt itt pár embertől, mert megint akkora blődségeket mondtál a játékról, hogy az hihetetlen.
Fenét se láttál belőle. Bizakodsz, ami nem baj és pár név ad is alapokat erre de ne akard már nekünk konkrét tényként mondani azt ami nincs. Ráadásul, megont olyan stílusban hogy "Oh boy. Ne legyél ostoba."
én csíplek, meg minden de erre a két hétre míg némítottak, komolyan mondom olyan jó volt a kommentszekció hogy az Ultimate és Kawada szerelmi viszonyából fakadó nézeteltéréseken kívül, nem bosszantott fel itt senki sem :D
39.
Nyarlako
#36: Se a nagy költségvetés, se akármilyen nevek nem jelentenek soha igazi garanciát semmire.
Azért remélem jó cucc lesz és nem eröltetett müvészkedö Kojima ego trip.
38.
Darksiders84
Gyűjtőibe baba befőttes űvegben elég komoly valószínűleg sokan veszik majd.
37.
thelegendary
#10: Életem során egy a MGS4 en kívül (azt se vittem végig) nem játszottam. De aezt garantáltan nem hagyom ki...
36.
kamgecam
#32: Ésszerű következtetés. És nem haragszom.:) Szerintem meg a fikázók akikre érvényes a mondandód, akik már most temetik. Nekem Kojima neve garancia ahogyan az is ahogyan a sony felkarolta a projektet és dollármilliókat ölt a játékba. Ez egy giga produkció lesz Del Toro, Mikkelsen, Norman Reedus szereplésével. Nagyon el kéne baszarintani ahzoz hogy ne egy kiemelkedő system seller cím legyen. : )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...