Ma este mutatkozik be az új Call of Duty-játék

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 30.
  • Bejelentés
Az Activision és az Infinity Ward a játék Twitter-oldalán erősítette meg, hogy ma este 19 órakor hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a Call of Duty: Modern Warfare.

Egy, a Call of Duty hivatalos Twitter-oldalára feltöltött teaser videóval harangozta be az Activision és az Infinity Ward, hogy hazai idő szerint ma este 19 órakor leleplezik a sorozat következő epizódját, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Call of Duty: Modern Warfare címen fog futni.

A bejelentés után persze több fronton is megindultak a különböző szivárgások, aminek az Activision igyekezett is elejét venni. De nem voltak elég gyorsak, így a szemfüles rajongók kiszúrták, hogy a játék hivatalos YouTube-oldalára felkerült egy visszaszámláló, méghozzá a játékhoz készült fotóval, amelyről jól leolvasható, hogy októberben jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare. Mások pedig az esti előzetesből csíptek el rövid, összevágott jelenetsorokat.

Az esti bejelentésen kiderült részletekről és információkról természetesen mi is beszámolunk.

6.
NemecsekErno
#1: Hát ja, a Witcher sorozat is milyen szar lett, a Battlefield-ot meg ugye nem is illik felhozni ebben a kontextusban....
3.
Mufika
#1 #2
Nem azért mert nem értetek veletek egyet, de nem pontosan ezt irtátok le az előző codos hir alatt?
2.
Ultimate
#1: Így többet el lehet adni az aktuális évi modból.
1.
Nyarlako
Annyira elfogyott már a kreativitás maradéka is hogy új címre se futja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...