Íme, a Games with Gold júniusi játékai

  • Írta: szlav
  • 2019. május 30.
  • Akció
Link másolása
Itt a nyár, a június már az ablakban kopogtat, a kissé lagymatag májusi felhozatal után pedig a megérkezett a Games with Gold következő négyesfogata is. Itt már lesz egy-két cím, amire érdemes odafigyelnünk.

Négy újabb játékot vághatunk zsebre az aktív Xbox Live Gold-előfizetésünkkel. Szokás szerint két One-os címet, és két 360-osat kapunk - utóbbiak persze a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően a jelengenerációs masinán is gond nélkül élvezhetők. A sportjátékok szerelmesei igazán nagyot szakíthatnak az akcióval, de lesz itt még más nyalánkság is - ki szeretne egy szép szelet tortát?

A nyarat tehát egy kis téli sporttal indítjuk: az NHL 19 a jéghokipályák zsivaját hozza majd el a nappaliba. Ezzel karöltve érkezik a Valve legendás klasszikusa, a Portal. Már biztos ti is elfelejtettétek a feladványait - fussatok hát neki újra!

A hónap második felében a Rivals of Aether bővíti majd a könyvtárunkat. Egy független fejlesztésű brawlerről van szó. Ha nincs otthon egy Switch, rajta a Smash Bros.-szal, akkor íme, a kárpótlás! A listát pedig az Earth Defense Force 2017 zárja, ami az előző havi Insect Armageddont követve folytatja a széria goldos karrierjét. Jó szórakozást a játékokhoz!

3.
3.
Őrnagy
#2: Igaz. De a játékok akkor előrefelé kompatibilisek, nem?
De valójában kurvamindegy :)
2.
2.
Obi Wan Kenobi
#1: Nem, jól mondta. A gépek egy darabban sem kompatibilisek visszafelé, csak megy a portolás.
1.
1.
Őrnagy
Szerintem nem az x360-as játékok kompatibilisek visszafelé, hanem a gépek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...