NHL 19 PS4, XBOXONE

Szabadtéri pályákkal és két új játékmóddal erősít a 2018-as rész.
Típus:

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Itt a nyár, a június már az ablakban kopogtat, a kissé lagymatag májusi felhozatal után pedig a megérkezett a Games with Gold következő négyesfogata is. Itt már lesz egy-két cím, amire érdemes odafigyelnünk.

NHL 19 teszt

Az EA Vancouver idei koncepciója az, hogy visszarepíti a jégkorong szerelmeseit a múltba, amikor még a szabad ég alatt lőtték a pakkot, rögtönzött bajnokságokat vívva, olykor felforgatva a szabályokat. Persze marad a realizmus is.

Launch traileren az NHL 19

A hosszú múltra visszatekintő hokijáték-sorozat legújabb darabja már megjelent PS4-re és Xbox One-ra, ennek örömére megnézhetitek az NHL 19 utolsó előzetesét. Ezúttal szabadtéri meccseket is vívhatunk.

Van rá esély, hogy PC-re is befut az NHL 19

Bő tíz éve várnak a PC-sek arra, hogy az EA Sports jégkorongjátéka visszatérjen az ő platformjukra. Egy fejlesztői interjú szerint akár az NHL 19 is számítógépekre költözhet, "ha van rá igény". És miért ne lenne?

Elérhető az NHL 19 nyílt bétája

Noha a végleges változat csak szeptember közepén érkezik, már most kipróbálhatja mindenki az NHL 19-et, hiszen elstartolt a nyílt bétateszt Xbox One-on és PS4-en. Megleshetjük a vadiúj szabadtéri módot, az NHL Onest is.

NHL 19 - ennyit javult az ütközések fizikája

Az EA Sports közelgő hokiszimulátorában teljesen lecserélték az ütközésekért felelős fizikát. Az élethűbb bodycheckeket most ti is megcsodálhatjátok az NHL 19 legújabb előzetesében - még ebben is van taktikai lehetőség!

Szabadtéri pályákkal jön az NHL 19

Az EA Sports lerántotta a leplet az idei jégkorongjátékáról. Az NHL 19 szeptemberben érkezik és számos újdonságot tartogat a sportág és a sorozat szerelmesei számára. A saját játékosunkat is megalkothatjuk benne.