Warhammer: Vermintide 2 - úton az új kiegészítő

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Fatshark csapat megerősítette, hogy augusztusban bővül ki ismét a Warhammer: Vermintide második felvonása. A Winds of Magic alapvetően az expanziók szokásos tartalmaival készül újra a monitor elé szögezni a rajongókat.

Augusztusban ismét kiegészül a Warhammer: Vermintide folytatása. A Winds of Magic többek között megemeli az eddig elérhető fejlődési szintet, továbbá új nehézségi szintet is behoz, természetesen egy új ellenséges frakció, a Beastmen társaságában.

Mindegyik hősünk vadonatúj fegyvereket kap, illetve kapunk egy vúj játékmódot is, a Winds of Magicet, ahol a már ismerős "kalandtérképeken" zajlanak a küzdelmek, némi csavarral: mindegyik térképnek meglesznek a maga kihívásai, feladatai, amelyeket ha teljesítünk, akkor vár ránk majd egy végső összecsapás.

A leírás egyelőre eléggé általánosan fogalmaz, de a leírtak alapján mi arra tippelünk, hogy a fejlesztők összemixelték a Diablo III Greater Rifts lehetőségét a Gears of War-sorozat hordamódjával.

A Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic valamikor augusztusban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A bétára már megkezdődött a feliratkozás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...