E3 2019: Nem lesz ott a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 31.
  • Hír
Link másolása
A Beyond Good & Evil 2 hivatalos oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy az idei E3-at sajnos kihagyják, így a játék semmilyen formában nem lesz ott Los Angelesben.

Hiába mutatkozott be a két évvel ezelőtti E3-on a Beyond Good & Evil 2, a játék fejlesztése egyelőre meglehetősen lassan halad. Az ambiciózus projekt Space Monkey Programjának keretein belül ugyan folyamatosan kapunk friss információkat a játékról, de érdemi újdonság a tavalyi E3 óta nem érkezett.

Sajnos a csendet nem az idei E3-on töri meg a Ubisoft, a játékot fejlesztő csapat a hivatalos oldalon kiadott közleményben ugyanis megerősítette, hogy kihagyják az idei expót. Ígéretük szerint amint lehetséges, azonnal megosztanak majd új játékmenet-videókat és információkat, de ezeket inkább a még mindig futó Space Monkey Program keretein belül teszik meg, többek között livestreameken.

5.
5.
Heldengeist
A legutolsó hírek után már lehet jobb, ha lelövik a projektet.
4.
4.
Thor Vath
Hű more, ebbű baj lesz
3.
3.
Zisten
#2: Ott cseszi el minden csapat, hogy már akkor nagy beharangozós trombitaszóval hájpolják a sz*rukat amikor még tervezőasztalon sincs. Utána meg kuss van mert semmit nem tudnak felmutatni.
Akárcsak a fenti játék.
2.
2.
PS4jacksony
Úristen ezeknek 100 év kell egy játékot elkészíteni :)
1.
1.
Zisten
Erre már csak.... " :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...