VR-módot kapott a Super Smash Bros. Ultimate is

  • Írta: fojesz
  • 2019. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
Befutott a Super Smash Bros. Ultimate legújabb javítása, amely további balanszoláson túl egy VR-módot is hozzácsap a bunyós játékhoz. Természetesen a Labo-féle VR-szemüvegre lesz szükségünk hozzá.

A Nintendo Labónak hála a Nintendo Switchet is utolérte a VR-őrület, és úgy tűnik, a kiotóiak folyamatosan bővítik majd a kartonpapírból hajtogatható VR-szemüveg által támogatott játékok listáját. A Labo saját címei után ugye elsőként a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey vált kompatibilissé a kiegészítővel, a minap pedig a Super Smash Bros. Ultimate is csatlakozott a felhozatalhoz.

A Smash Bros. is korlátozott VR-támogatást kapott, ez azt jelenti, hogy kizárólag offline, limitált idejű meccseknél használhatjuk a VR-sisakunkat, és akkor is mindössze két opciónk lesz: vagy egyedül harcolunk a gép által irányított ellenfelek ellen, vagy megfigyelőként mozizzuk, ahogy a mesterséges intelligencia karakterei gyepálják egymást. Multi tehát nincs, és bár "több tucat pálya" támogatott a VR-módban, a megfogalmazás azt sejteti, hogy akadnak hiányzó helyszínek is. De ne legyünk telhetetlenek!

A 3.1.0-s frissítés egyébként további változtatásokat is hozott, ezeket itt találjátok meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...