E3 2019: A Worms alkotói két meglepetést hoznak

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 3.
  • Teaser
A Team 17 szűkszavú közleményben erősítette meg, hogy a napokon belül kezdődő E3-on két új projektet jelentenek be. Sajnos az egyelőre rejtély marad, hogy mint fejlesztőcsapat, vagy mint kiadó mutatják-e be újdonságaikat.

A Team 17 sem hagyja ki az év egyik legnagyobb játékeseményét, a Los Angeles-i E3-at, és ha már úgyis elutazik a társaság az angyalok városába, akkor nem megy üres kézzel. Egy szűkszavú, alig kétmondatos közleményben ugyanis beharangozták, hogy két vadonatúj projektet lepleznek majd le.

Miután a csapat egy ideje már nem csak játékokat fejleszt, de azok kiadásával is foglalkozik, rejtély, hogy melyik minőségben mutatja be a két ismeretlen címet.

Ami viszont biztos, hogy a százfős világháborús összecsapásokat ígérő Hell Let Loose június 6-án csatlakozik a korai hozzáférésű játékok táborához. A játékot pedig pont a Team 17 adja ki, így a közeledő premier alkalmából befutott egy hangulatos trailer hozzá:

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...