Hell Let Loose PC

Százfős csaták a második világháborúban, némi stratégiai játékelemmel fűszerezve.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

A Team 17-nél kötött ki a Hell Let Loose

A Team 17 bejelentette, hogy megvette a Hell Let Loose-franchise jogait, valamint a The Label néven futó indie kiadót is - a két üzlet értéke együttesen akár százmillió dollárra is rúghat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, ezen a héten is lesz miből válogatnunk, ha játszanivalót keresünk. Szokásunknak megfelelően most is listába szedtük az elkövetkező napok újdonságait.

Befutott a PlayStation Plus októberi kínálata

A Sony hivatalosan is lerántotta a leplet a PlayStation Plus októberi ajándékairól, amelyek egy az egyben megfelelnek a korábban kiszivárgott listának, így nagy meglepetésben most sem lesz részünk.

Ezek lehetnek a PS Plus októberi játékai

A francia Dealabs fórumán helyesen megnevezték idő előtt a PlayStation Plus szeptemberi játékait, a szivárogtatók pedig most ismét visszatértek. Lássuk, milyen címekre érdemes várnunk az előfizetésünkkel!

Hell Let Loose - konzolon is közeleg a háború

A Black Matter Party százfős csatákat biztosító világháborús játéka a közeljövőben az újgenerációs konzolokra is eltalál. A PlayStation 5-ös játékosok még egy ötnapos nyílt bétába is belekóstolhatnak a jövő héten.

Hell Let Loose - teljesen elszabadult a pokol

Az ígéreteknek megfelelően a héten elszabadult a pokol a Hell Let Loose-ban, hiszen a százfős online csatákat kínáló FPS végre kilépett az Early Access-státuszból, és egy nagy frissítéssel nyakon öntve élesedett a Steamen.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

Új platformokra látogat a Worms Rumble

A Team 17 üzleti jelentéséből derült ki, hogy a kiadó-fejlesztőcég két játékát is új platformokra költözteti az idei év folyamán: a Worms Rumble és a Hell Let Loose is új masinákat hódíthat meg hamarosan.

Hell Let Loose bétateszt

Százfős online összecsapásokkal és realisztikusnak ígért játékmenettel érkezett meg a Black Matter háborús játéka, mely kapcsán a legfontosabb kérdés, hogy meddig érdemes beáldozni a játékélményt realizmus oltárán.