Hitman 2 - rengeteg újdonság érkezik

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
Az IO Interactive a Hitman folytatásának megjelenése után sem ül a babérjain, így tartva magukat a korábban beharangozott vállalásokhoz, júniusban ontani fogják magukból a játék friss tartalmait.

Az IO Interactive még áprilisban mutatta be a Hitman 2 tervezett menetrendjét, és ahogy ráfordultunk a júniusra, meg is erősítették, hogy az ott beharangozott tartalmak bizony nem fognak megcsúszni.

Ez azt jelenti, hogy június 7-én Sapienzába kell ellátogatnunk, ahol két, mindössze 10 napig elérhető kihívást, a Legacy Elusive Targetet érjük el. Ezúttal a The Guru és a The Congressman lesznek a célpontjaink.

Aztán június 13-án befut egy új Escalation Contract, amiben Whittleton Creekbe látogatva kell rendet tennünk, majd június 20-án megérkeznek a közösség által alkotott küldetések, illetve ekkor szerezhetjük be a Handyman Toolboxot is. Ehhez nem kell mást tennünk, mint teljesítenünk kell a Contract Master kihívást, amihez 40 Featured Contractot kell végigjátszanunk.

Szintén június 20-án válik elérhetővé egy újabb Escalation Contract, aminek a keretein belül Miamiba fogunk ellátogatni, majd június 25-én befut az új helyszín, a The Bank, ahol egy vadonatúj küldetést, a Golden Handshake-et teljesíthetjük. Szintén ezen a napon érkezik az első két Special Assignment is, amit az Expansion Pass-tulajdonosok kapnak meg.

Végezetül pedig június 27-én jön egy újabb Escalation Contract, amit a rá következő napon követ egy másik Legacy Elusive Target, az első részből ismert The Entertainer.

1.
1.
Matt8888
Jó látni, hogy virágzik a játék. Egyik kedvenc még mindig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...