Modern Warfare - elképesztően népszerű a trailer

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 3.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, hogy az elmúlt éveket övező Call of Duty-utálat után a Call of Duty: Modern Warfare visszahozza a sorozat régi dicsfényét. Az első előzetest három nap alatt több mint 20 millió alkalommal tekintették meg.

Volt idő, amikor egy újonnan bemutatott Call of Duty-epizód első kedvcsinálója a YouTube legutáltabb videói közé tartozott.

A trend most megfordult, a múlt héten leleplezett Call of Duty: Modern Warfare bemutatkozó előzetese ugyanis 20 millió megtekintésnél jár, amihez mindössze három napra volt szüksége az Infinity Ward fejlesztette shooternek. Jelenleg a huszonkettedik legtrendibb videó a YouTube-on a trailer, amit több mint 400 ezren lájkoltak és 14 ezren diszlájkoltak.

Közben az is kiderült, hogy az Anthem, az Assassin's Creed: Origins és az Infinite Warfare zeneszerzője, Sarah Schachner komponálja majd a Modern Warfare dallamait is. Ezt Taylor Kurosaki, a játék narrációért felelős vezetője jelentette be a Twitteren.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én debütál majd PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

17.
17.
Juha
16.
16.
shatterhand
#13: Inkább ugy mondanám egy jo zenes trailer meg tudja dobni az előrendelést
15.
15.
shatterhand
#13: Metal gear solid 2

https://youtu.be/QvEDSkK3GQU
13.
13.
Kolompár Tarzan
Mondjatok 1 jatekot, amit a zeneje miatt vettetek.meg! Vagy egy olyat, ami kurva jo volt, de a zeneje szar volt es ezert nem jatszottatok vele.

Csak hogy erezzuk a sulyat a temanak...
11.
11.
shatterhand
#8: Azt nem tudom,az kimaradt,de az mw2es trailerek a mai napig ütősek.
https://youtu.be/oZcsEQPFs_Q
10.
10.
ABorealis27
Sarah Schachner fantasztikus, én nagyon kedvelem a zenéit, az Anthem sikere sem rajta múlott. A komoly single player rész után még egy nagy pacsi jár az Infinity Wardnak.
8.
8.
logic5
#7: Eminemnek nem a Ghost-hoz volt köze???
7.
7.
shatterhand
Várom mint az állat, de a trailer nekem csak megnyugtató volt. A zene snassz volt. Remélem lesz még olyan mint az mw2es eminemes trailer.
4.
4.
razipapi
Én örültem volna neki ha Lorne Balfe szerzi a zenét ismét, mint az MW2 nél. De kiváncsian várom ezt is. Amúgy a cod4 legelső missionjén is szivarozik a sötétbe price miközbe a helikopterben ülnek. Szal neki ez nem okoz gondot :D
1.
1.
godach
Ebből én is megnéztem vagy 5x. Nagyon tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...