Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kap a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Modern Warfare - exkluzív fegyvert tartogat a béta

Ma végre teljes gőzzel, minden platformon elindult a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája. Az eseményen érdemest részt venni, ugyanis így egy spéci sörétessel gazdagodhatunk a megjelenés napján.

Jól fut a Modern Warfare PC-s bétája

Legalábbis több tesztelő és benchmarkoló oldal is erre a következtetésre jutott; egy GeForce RTX 2080Ti segítségével például könnyűszerrel elhagyták a 60fps-es korlátot 4K felbontás mellett, ami az utóbbi időkben már-már ritkaság.

Modern Warfare - gépigényt kapott a béta

Ami az új grafikus motorhoz mérten nem is tűnik olyan vészesnek processzor téren. Memóriából viszont elkélhet a 16 GB RAM, és a videokártyák frontján sem lesz érdemes veterán alkatrészekkel harcba indulni.

Frissítve: Modern Warfare - infók a crossplayről

Habár nem a Call of Duty: Modern Warfare az első játék, ami teljes átjárást engedélyez a különböző platformok játékosai között, mégis hatalmas lépés ez a széria történelmében. Az Infinity Ward ma este élőben mutatja be a fícsört.

Call of Duty: Modern Warfare - jönnek a loot boxok

Úgy néz ki, hogy idén sem ússzuk meg loot boxok nélkül. Elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare PS4-es bétája, az elsőként harcba induló játékosok pedig máris rábukkantak a kellemetlen meglepetések első jeleire.

Call of Duty: Modern Warfare - a héten rajtol a béta

Csütörtökön veszi kezdetét az egyelőre PlayStation 4-exkluzív Call of Duty: Modern Warfare-bétakör, amely a jövő héten egy második felvonással folytatódik, de akkor már minden platformon.

GC 2019: Mire képes az RTX a Modern Warfare-ben?

Az idén esedékes Call of Duty: Modern Warfare kapcsán már rengeteg gameplay felvételt láthattunk, ám ezek többnyire nem a maximális grafikai beállításokat alkalmazták. Most viszont megérkezett az első csúcsra járatott RTX-es videó.

GC 2019: Modern Warfare - jön a PS4-es alfateszt

Kellemes meglepetéssel jelentkezett az Infinity Ward, a csapat ugyanis tegnap megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2v2 elleni Gunplay játékmódja a hétvégén már tesztelhető lesz. Sajnos nem mindenki számára.

GC 2019: Jöhet még egy adag RTX-trailer?

A NVIDIA gamescomos betéteseménye jóvoltából záporoznak az RTX-kompatibilis játékok előzetesei: most a Call of Duty: Modern Warfare, a Control és a Watch Dogs: Legion kedvcsinálóit tudjuk megmutatni.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.