Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.

Folytatást kaphat a Call of Duty: Modern Warfare

Több forrás is megerősíti, hogy a jövő évi Call of Duty-epizód a Modern Warfare folytatása lesz, amelyben a kolumbiai drogkartellek között kell majd rendet tennünk - természetesen az Infinity Ward tolmácsolásában.

Távozott a Modern Warfare írója és dizájnere

Megfogyatkozott az Infinity Ward vezetősége, ugyanis a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare vezető dizájnere és a játék narratív direktora is elhagyta a stúdiót. A páros valószínűleg együtt keres új munkahelyet.

Az Activision elhatárolódik Ghost színészétől

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone népszerű operátorát, Ghostot alakító Jeff Leach agresszív, toxikus és szexista megnyilvánulásai miatt került a napokban a reflektorfénybe. Az Activision emiatt búcsút mondott a szinkronszínésznek.

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.

A Call of Duty hajtotta az Activision számait

Befutott az Activision Blizzard pénzügyi helyzetjelentése is. Kiderült, hogy rekordéven van túl a kiadó, amit nem kis mértékben a Call of Duty-franchise megtáltosodásának köszönhet.

Amerikai toplista: a Nintendo vitte a tavalyi évet

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése, ezúttal pedig a decembert, illetve a teljes tavalyi évet illetően is kaptunk számokat. Generációváltás ide vagy oda, a Nintendónak nagyon jól ment 2020-ban.

Modern Warfare - úton a hetedik szezon?

A Call of Duty-széria rossz szokása, hogy a legújabb epizód megjelenésével az előzőévi felvonást teljesen magára hagyják a fejlesztők. Nos, úgy tűnik, a Modern Warfare változtat ezen a trenden.

Hárommilliárd dollárral zárta az évet a Call of Duty

A legutóbbi megjelenéseket elnézve talán nem meglepő, de rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött a Call of Duty. Az Activision szerint a sorozat több mint 3 milliárd dollárt termelt az elmúlt tizenkét hónapban.

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.