Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kap a Modern Warfare-sorozat.
Típus:

Modern Warfare - így készül a tökéletes fegyver

Egy újabb ízelítővel jelentkezett az Infinity Ward az idén ősszel megjelenő Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Ezúttal a Gunsmith kerül reflektorfénybe, vagyis megnézhetjük azt, hogy miként alakíthatjuk majd át a fegyverinket.

Call of Duty: Modern Warfare - hat perc Gunfight

Habár a múlt héten huzamosabb ideig is megcsodálhattuk a Call of Duty: Modern Warfare új multiplayer módját, ha idegesített az akkori stream minősége, ajánljuk a figyelmedbe a most érzett hatperces gameplay videót.

Modern Warfare - részletek a Gunfight játékmódról

A Call of Duty: Modern Warfare multiplayer módjának bemutatója csak augusztus 1-jén lesz esedékes, de az egyik újdonságról, a Gunfightról már most is kiderült néhány fontos részlet. A hajtás után akcióban is villant egyet a játékmód.

Modern Warfare - holnap bemutatkozik a Gunfight

Mint a franchise legújabb játékmódja, mely során 2v2-es felállású meccsekben próbálhatjuk majd ki magunkat. A bemutató holnap, vagyis pénteken 19 órától veszi kezdetét sok más érdekességgel karöltve.

E3 2019: Újabb részletek a Modern Warfare-ről

Az E3 Coliseum eseménye során terítékre került a 2019-ben esedékes Call of Duty-epizód is, melyről megtudtuk, hogy visszatér benne a Spec Ops kooperatív mód. Ráadásként pedig kaptunk még két új képet is a multiról.

Modern Warfare - perifériaalapú lesz a matchmaking

Először a Forbes írta meg, később pedig az Infinity Ward producere, Candice Capen is megerősítette, hogy a cross-play Call of Duty: Modern Warfare matchmakingje ugyanazt az elvet követi majd, mint amit a Fortnite-nál már alkalmaz az Epic Games.

Modern Warfare - a kampányt folytatja a co-op mód

Érdekes részletek derültek ki a Call of Duty: Modern Warfare kooperatív játékmódjával kapcsolatban. A hírek szerint ezek a küldetések közvetlenül az egyjátékos mód történetét folytatják majd.

Modern Warfare - elképesztően népszerű a trailer

Úgy tűnik, hogy az elmúlt éveket övező Call of Duty-utálat után a Call of Duty: Modern Warfare visszahozza a sorozat régi dicsfényét. Az első előzetest három nap alatt több mint 20 millió alkalommal tekintették meg.

Call of Duty: Modern Warfare - zombimód nélkül

A héten hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a Modern Warfare, ami újragondolja a 2007-es Call of Duty 4 során megismert történetszálat. A realisztikusabb megközelítés miatt pedig nem lesznek zombik.

Modern Warfare - PS4-re jönnek először a DLC-k

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenés utáni tartalmaiért már semmilyen módon nem kell fizetnünk, a platform-exkluzivitás üzleti modellje mellett azonban továbbra is kitart az Activision.