Call of Duty: Modern Warfare PC, PS4, XBOXONE

Rebootot kapott a Modern Warfare-sorozat.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

Az Infinity Ward már az új Call of Duty bemutatójára hangol

Nem lehet már messze az idei Call of Duty-epizód bemutatója, erről árulkodik legalábbis, hogy a fejlesztést végző Infinity Ward közösségi felületei "elsötétültek" a minap.

Call of Duty-játékokkal bővülhet a Game Pass

Egyelőre erősen pletyka, de nem kizárt, hogy hamarosan különböző Call of Duty-játékok és a Diablo II felújított változata is csatlakozni fog a Xbox Game Pass amúgy sem szegényes felhozatalához.

Előfizetéses rendszerre vált a Call of Duty?

A Charlie Intel szúrta ki, hogy az Activision Blizzard honlapján felbukkant egy új álláshirdetés, aminek a leírása részletesen felvázolja, milyen jövőt is képzel el a kiadó a Call of Duty-sorozatnak.

Warzone - már sosem térünk vissza Verdanskba?

A Call of Duty: Warzone esetében visszatérő probléma, hogy óriási a játék helyigénye. Ugyan ezt sikerült korábban mérsékelni, úgy néz ki, a probléma nem teljesen oldódott meg, és ez bizony megakadályozhatja Verdansk visszatérését is.

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.

A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.

Pár évig még biztos CoD-ozhatunk PlayStationön

Alaposan bevásárolt a Microsoft, ezzel pedig egy pillanatra bizonytalanná vált a Call of Duty-játékok sorsa a Sony platformjain. Phil Spencer megígérte, hogy tiszteletben tartják a meglévő megállapodásokat - no, de mit is jelent ez?

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.