Rainbow Six: Siege - nextgen konzolokon is

  • Írta: szlav
  • 2019. június 3.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft tényleg hosszú távra tervez a Rainbow Six: Siege-dzsel. Folytatásról továbbra sincs szó, de a negyedik életévét taposó kompetitív shooter a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd

Kétségtelen, hogy a Ubisoft nagyon beletalált valamibe a Rainbow Six: Siege-dzsel, hiszen a 2015-ben megjelent, csapattaktikára építő lövöldözős játék mit sem veszített a népszerűségéből. A folyamatos frissítéseknek és a továbbra is erős kompetitív szcénának hála máig a legnézettebb címek közé tartozik a streamelt játékok között, s üzleti szempontból sem panaszkodhat a francia vállalat - a Siege több mint egymilliárd dollárt hozott a konyhára az utóbbi négy évben.

Nem csoda tehát, hogy a Ubisoft továbbra is ragaszkodik az egyik legnépszerűbb címéhez. Ahelyett viszont, hogy egy folytatásban gondolkodnának, azon ügyködnek, hogy az új PlayStationre és Xboxra is elhozzák majd a Siege-et. A Daily Star a Rainbow Six brand direktorával, Alexandre Remyvel beszélt a franchise jövőjéről.

Remy szerint a céljuk az lesz, hogy megengedjék a konzolos játékosoknak, hogy probléma nélkül költözhessenek át az új konzoljukra. "Nem szeretnénk megosztani a játékosokat a platformok között. Az ideális helyzet az lenne, ha minden platform játékosa együtt játszhatna. Ezzel a hozzáállással közelítjük meg a következő konzolgenerációt. Mindent megteszünk azért, hogy amikor befutnak az új gépek, akkor az ottani felhasználók abban fogadtatásban részesüljenek, mint a high-end PC-s játékosok."

1.
1.
Thor Vath
Pedig már ezen a genen is úgy néz ki, mintha az előzőből hozták volna át.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...