Destiny 2 - a Holdon játszódik a következő expanzió

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 4.
  • Pletyka
Link másolása
Befutott a Destiny 2 legújabb javítócsomagja, a Season of Opulence, aminek a fájljait túrva idő előtt lebukott a második rész következő nagy kiegészítése is. A Shadowkeep helyszíne ismerős lesz, hiszen a Holdon játszódik majd.

A mai napon élesedett a Destiny 2 aktuális javítócsomagja, a Season of Opulence, az adatbányászok pedig azonnal nekiestek a fájljainak. A kutatómunka nem volt hiábavaló, ugyanis az egyik fájl tartalma idő előtt leleplezte a játék következő nagy expanzióját.

A Shadowkeep című kiegészítő most ősszel jelenik meg, kalandjaink helyszíne pedig ismerős lesz, hiszen a Destiny első részében sokat látogatott Holdra térünk vissza, ahol egy rejtélyes ellenséggel kell majd szembenéznünk. A leleplezés mellett egy reklámanyag is előkerült, ami azt is elárulja, hogy a kiegészítő egy gyűjtői kiadás formájában is beszerezhető lesz, így nem kizárt, hogy kapunk majd egy egybecsomagolt kiadást, amiben az alapjáték és az új expanzió mellett megkapjuk a korábbi kiegészítéseket is.

A hivatalos leleplezésre egyébként csütörtökön kerül sor.

5.
5.
Dester
#4: Én értem, akkor van itt némi (talán szándékos) ködösítés. :)
4.
4.
Aanash
#3: Oké de a képen ott a Föld meg a két nagy szikla ami eléggé jellegzetes volt a Holdon.
3.
3.
Dester
#2: A cikkben szereplő kép szerint EGY elfelejtett holdon fog játszódni a következő fejezet, nem azt, hogy a Holdon ( = a Föld Holdján).
2.
2.
Shifty
#1: Köszi, javítottam!
1.
1.
Aanash
A The Taken King hogyan jön ide?
Amúgy én azt hittem hogy nem lesz több dlc.
Régóta pletykáltak már egy The Taken Queen nevű dlc-t, lehet az lesz átgyúrva?
Ha már Hold akkor Hive meg Crota aztán akkor nem is annyira rejtélyes az az ellenség, nagyon megerőltetni már úgyse fogják magukat. De ne legyen igazam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...