E3 2019: Lebukott a Zombie Army 4: Dead War

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
A spanyol Amazon illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak, így idő előtt élesítették a Rebellion következő játékának, a Zombie Army 4: Dead Warnak az adatlapját. Ugyan azóta eltávolították, a főbb részletek így is kiderültek.

A Rebellion már korábban jelezte, hogy biztos résztvevője lesz a hétfői PC Gaming Shownak, ahol bemutatnak egy vadonatúj játékot. Ez jó eséllyel a spanyol Amazon jóvoltából most lebuktatott Zombie Army 4: Dead War lesz, ami PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

A leírás szerint 1946-ban járunk, a Z-terv jóvoltából Európa romokban hever. A mi feladatunk az lesz, hogy néhány bátor hős oldalán megakadályozzuk, hogy Hitler totális pokollá változtassa a kontinenst, így szembe kell majd néznünk a Führer élőhalott seregével. A Sniper Elite 4 alkotóinak új játékában lehetőségünk lesz szólóban, de akár társak oldalán is harcolni.

Az ígéretek szerint többféle ütős fegyver és különböző képesség lesz a segítségünkre. Kapunk hordamódot, ami állítólag az eddigi legnagyobb lesz a sorozat történetében, illetve az X-Ray kivégzési kameranézet is visszatér.

1.
1.
elgeri
A sima Sniper Elite 4-el elvagyok, de a Zombie Army Trilogy-t nem bírtam 1-2 óránál tovább játszani. A távcsöves hadviseléshez nekem nem passzolnak a zombik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...