Zombie Army Trilogy PC, PS4, XBOXONE

Harmadik részéhez érkezett a Sniper Elite mellékága, a Nazi Zombie Army. Egy csomagban jelent meg a trilógia.
Típus: Akció, Második világháborús, TPS, Zombis

Zombie Army Trilogy - jövő év elején Switchre is

A Rebellion tájékoztatása szerint 2020 első felében Nintendo Switchre is beköszön a Zombie Army Trilogy. A már eddig megjelent tartalmak mellett Switchre optimalizált újdonságok is a csomag részét képezik majd.

E3 2019: Lebukott a Zombie Army 4: Dead War

A spanyol Amazon illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak, így idő előtt élesítették a Rebellion következő játékának, a Zombie Army 4: Dead Warnak az adatlapját. Ugyan azóta eltávolították, a főbb részletek így is kiderültek.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Zombie Army Trilogy - megérkeztek a L4D hősei

A Rebellion és a Valve lerántotta a leplet a két nappal ezelőtt beharangozott közös projektjéről, amiről mint kiderült, nem más, mint egy Zombie Army Trilogy- és Left 4 Dead-crossover. Az ingyenes frissítés már tölthető is.

Valamire készül a Rebellion

Nemrég megosztott a Rebellion egy képet, mely alapján úgy tűnik, hogy egy Left 4 Dead 2- és Zombie Army Trilogy-crossover készül. A leleplezést augusztus 20-ra, azaz holnapra ígérik.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Zombie Army Trilogy teszt

Ha unod a második világháborús játékokat, és az élőhalottakból is eleged van, a nácik zombik hentelését és a Rebellion-féle Zombie Army Trilogyt egészen biztos nem neked találták ki.

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.