A Naughty Dog lelövi a PS3-as játékai szervereit

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szeptember elején lelövik a PlayStation 3-ra megjelent játékaik, így a The Last of Us és az Uncharted-játékok multiplayer szervereit.

Egy tízéves korszakot zár le a Naughty Dog azzal, hogy szeptember 3-án lelövi a PlayStation 3-ra megjelent játékai multiplayer szervereit. A döntés az Uncharted 2: Among Thievest, az Uncharted 3: Drake's Deceptiont, a The Last of Ust, és annak kiegészítőjét, a The Last of Us: Left Behindot érinti.

A hivatalos oldalon közzétett bejegyzésben a stúdió munkatársa, Scott Lowe köszönetet mondott a rajongók támogatásának, amit azzal szeretne meghálálni a stúdió, hogy a hátralévő hónapokra ingyenessé teszi a játékokhoz készült összes többjátékos DLC-t, így szeptemberig még kiélvezhetitek az azok nyújtotta lehetőségeket.

12.
12.
Neo1989
#1: Hát pedig csak a menüre kéne ránézni :)
https://i.pinimg.com/originals/05/33/25/053325f6e63fd3af9cff9c584be1986e.jpg
Az már más kérdés, hogy engem pl kizárólag a Story érdekelt.
9.
9.
NECROSMOKE
Kár, nagyon szerettem őket...kivéve a TLoU multiját.
Annak örvendek, hogy sikerült Uncharted 2 és Uncharted 3 multis trófeákat kiszednem időben. Uncharted 2 is nehéz volt, Uncharted 3 , az rémálom volt(itt a DLC-k trófeáira gondolok, és nem az alap multis trófeákra. Azok könnyűek)
Uncharted 3 kb 400 órámba került. Uncharted 2, az meg kb 150+
7.
7.
Cell4
#5: Az Uncharted remaster-ek sajnos multi nélkül jöttek ki, a Last of Us PS4-es verziójának a multiját pedig nem érinti!
5.
5.
scheffer91
Ez erinti a ps4 remasterek multijait is?
4.
4.
suresz
kedvenc multijaim! Hiányozni fognak! Addig is csapatom amíg lehet!
3.
3.
Cell4
#1: Ha van lehetőséged, szerintem próbáld ki! Zseniális a multi, főleg az Uncharted 2-é. A TDM-et és a coop módokat még ma is játsszák! Kár, hogy már nem sokáig! :/
2.
2.
Bnecne
#1: *Lábát=Last (teló javította ki)
1.
1.
Bnecne
Azt se tudtam,hogy az Unchartednak és a Lábát of Us-nak van multija.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...