E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.

A tavalyi E3 során a Microsoft rengeteg olyan felvásárolt stúdióval dicsekedett el a közönség számára, melyekkel jelentős mértékben frissíti majd játékospalettáját a jövőben. Az újonnan beszerzett stúdiók közül az egyik legígéretesebb csapat egyértelműen a Ninja Theory volt, mely az idei E3 során fog bemutatkozni a legújabb alkotásával.

A szóban forgó játék pedig nem más, mint a 4v4-es, közelharci összecsapásokat ígérő Bleeding Edge, melynek prezentációs anyagáról egy kamerával rögzített felvétel is felkerült a YouTube-ra. Ugyan hivatalos információink egyelőre nincsenek, ám a videó alapján az alfateszt június 27-én veszi kezdetét, szóval a játék feltehetőleg még az idén megjelenik. A támogatott platformok között az Xbox One biztosan szerepel, és a Microsoft üzletpolitikája alapján eléggé nagy rá az esély, hogy a PC is, méghozzá cross-play funkciókkal.

A feltételezések helyett a pontos infókra egyébként már közel sem kell sokat várni, június 9-én, 22 órától veszi kezdetét ugyanis a Microsoft E3-as konferenciája, ahol a fontosabb részletekre is fény derül.

19.
19.
Duken
Elképesztő keserűek vagytok. Szerintem vagány eddig és bármi lehet belőle. A potenciál benne van mert a Ninja Theory azért tud hack and slasht csinálni. Várjuk ki a végét mielőtt divat fikázunk és előítéletet tartunk.
18.
18.
Ps fanboy
#15: Mondjuk az, hogy az E3 elött jelentették be, nem véletlen, biztos nem akartak ezzel házalni az E3 on, mivel oda valami mást tartogatnak. Fő az optimizmus.
15.
15.
frankdelgado
#11: A kötelező fanboykodást letudva, egyébként továbbra is az a véleményem, h az ms odatol egy tálca xart az orrunk alá és elvárja h mondjuk rá, h kaviár.... Mivel az előző 2 évben is ezt csinálta.....
10.
10.
frankdelgado
#9: Dehogynem. Bármekkorával elbírunk. Ennek ékes példája az, hogy te sem okozol tul nagy problémát.....
9.
9.
Ps fanboy
Hát ez a hír egy akkora f@sz, amit az Xbox-osok be sem bírnak venni. (
8.
8.
Ichigo77
A Hellbladet szerettem,jó kis game volt.De ez,hát nem az a game amiért vennék egy box-ot.Értem én hogy most megy a multi meg minden,de jobb lett volna ha maradnak a single player gameknél,mert pl a hangulata a Hellbladenek verhetetlen.
6.
6.
crytek
Már ebből is lejön ,hogy a Hellblade után egy rohadt nagy hátraarc a színvonal...
Kár hogy ez a Ninja csapat nem azt csinálja mint a nagyok, hogy ami beválik erőltetik és jönnek az új részek. Nem ezek inkább szart csinálnak.

De legalább a Hellblade-et bele tették a Humble haviba szóval elnézem ezt a félrelépést ..
5.
5.
mephi
Részemről ez a játék tuti felejtős, pedig bíztam bene, hogy valami egyedi játékkal fognak jönni, nem pedig egy ilyen tucat játékkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...