E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Pletyka
Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.

A tavalyi E3 során a Microsoft rengeteg olyan felvásárolt stúdióval dicsekedett el a közönség számára, melyekkel jelentős mértékben frissíti majd játékospalettáját a jövőben. Az újonnan beszerzett stúdiók közül az egyik legígéretesebb csapat egyértelműen a Ninja Theory volt, mely az idei E3 során fog bemutatkozni a legújabb alkotásával.

A szóban forgó játék pedig nem más, mint a 4v4-es, közelharci összecsapásokat ígérő Bleeding Edge, melynek prezentációs anyagáról egy kamerával rögzített felvétel is felkerült a YouTube-ra. Ugyan hivatalos információink egyelőre nincsenek, ám a videó alapján az alfateszt június 27-én veszi kezdetét, szóval a játék feltehetőleg még az idén megjelenik. A támogatott platformok között az Xbox One biztosan szerepel, és a Microsoft üzletpolitikája alapján eléggé nagy rá az esély, hogy a PC is, méghozzá cross-play funkciókkal.

A feltételezések helyett a pontos infókra egyébként már közel sem kell sokat várni, június 9-én, 22 órától veszi kezdetét ugyanis a Microsoft E3-as konferenciája, ahol a fontosabb részletekre is fény derül.

19.
Duken
Elképesztő keserűek vagytok. Szerintem vagány eddig és bármi lehet belőle. A potenciál benne van mert a Ninja Theory azért tud hack and slasht csinálni. Várjuk ki a végét mielőtt divat fikázunk és előítéletet tartunk.
18.
Ps fanboy
#15: Mondjuk az, hogy az E3 elött jelentették be, nem véletlen, biztos nem akartak ezzel házalni az E3 on, mivel oda valami mást tartogatnak. Fő az optimizmus.
17.
Ps fanboy
#16: Szerintem a harcrendszer nem volt rossz, ha megtámogatták volna még pár mozdulattal hárítás és támadás terén a karaktert meg az ellenfeleket, akkor az már simán tripla A szint. Utólag könnyű okosnak lenni, de a Microsoft helyében már akkor lecsaptam volna Ninja Theory ra mikor még a Hellblade et készítették, és megdobtam volna őket pénzel, emberrel, meg idővel. Szerintem a Hellblade, ha már az elején AAA ként lett volna kezelve nagyon nagyot szólhatott volna.
16.
Nyarlako
#13: Mit vártam? Jobb harcrendszert és feladványokat. A grafikával engem nem lehet levenni a lábamról, az csak mellékes dolog. A sztori is kicsit többnek akart látszani mint ami, és müvészi helyett inkább éreztem müvészkedönek.
15.
frankdelgado
#11: A kötelező fanboykodást letudva, egyébként továbbra is az a véleményem, h az ms odatol egy tálca xart az orrunk alá és elvárja h mondjuk rá, h kaviár.... Mivel az előző 2 évben is ezt csinálta.....
14.
frankdelgado
#12: Amugy meg mia xar ez? Tényleg.. a napi budinüléseim alkalmával különb ötleteim vannak...
13.
Ps fanboy
#12: Egy indie címtől mit vártál? Így is megszorongatott pár tripla A gamet, ami a látványt meg a sztorit illeti.
12.
Nyarlako
#8: Csak a játékmenet nagyon meh.
10.
frankdelgado
#9: Dehogynem. Bármekkorával elbírunk. Ennek ékes példája az, hogy te sem okozol tul nagy problémát.....
9.
Ps fanboy
Hát ez a hír egy akkora f@sz, amit az Xbox-osok be sem bírnak venni. (
8.
Ichigo77
A Hellbladet szerettem,jó kis game volt.De ez,hát nem az a game amiért vennék egy box-ot.Értem én hogy most megy a multi meg minden,de jobb lett volna ha maradnak a single player gameknél,mert pl a hangulata a Hellbladenek verhetetlen.
7.
Nyarlako
#6: A DmC után a Hellblade is egy rohadt nagy hátraarc volt de ez a dead on arrival klasszikus iskolapéldája lesz.
6.
crytek
Már ebből is lejön ,hogy a Hellblade után egy rohadt nagy hátraarc a színvonal...
Kár hogy ez a Ninja csapat nem azt csinálja mint a nagyok, hogy ami beválik erőltetik és jönnek az új részek. Nem ezek inkább szart csinálnak.

De legalább a Hellblade-et bele tették a Humble haviba szóval elnézem ezt a félrelépést ..
5.
mephi
Részemről ez a játék tuti felejtős, pedig bíztam bene, hogy valami egyedi játékkal fognak jönni, nem pedig egy ilyen tucat játékkal.
4.
tsulok
#2: Az a pletyka, hogy már 5-6 éve elkezdték csinálni (gondolom egy pár fős csapat dolgozott rajta és Hellblade után állt neki a teljes stúdió). Tehát a MS-tól függetlenül is ezt csinálták volna. Valszeg dolgoznak egy single játékon is csak az még odébb van.
3.
KRAT0S
#2: Évek óta fogalmuk sincs róla hogy mit csinálnak...
Egy erős story orientált single játékot kellett volna összedobni nem ezt!..
2.
Nyarlako
De most komolyan, megvesznek egy csapatot ami single játékokban jó. És ráállitják egy ilyen szarra ami két hónap után halott lesz.
Nem a Sony felhozatalának akarnak konkurenciát?
1.
Nyarlako
Ennek máris bukás szaga van. Mint a Lawbreakers, meg a franc tudja már melyik csoda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...