Days Gone - megérkezett a Survival nehézség

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 8.
  • Letöltés
Link másolása
Számos ingyenes tartalommal bővül nyáron a Bend Studio nyitott világú zombis címe. Első körben a bitang kemény Survival nehézségnek örülhetünk, melyben szívósabb ellenfeleket és még nagyobb kihívást találunk.

Egy hónapja van a boltokban a Days Gone, a stúdió pedig bejelentette, hogy nyáron rengeteg friss és ingyenes tartalom érkezik a játékhoz. Első körben a Survival nehézségnek örülhetünk, ami már élesedett is egy frissítés keretében. 

Ez a mód azoknak szól, akik még több kihívást keresnek a nyitott világú zombis címben. Az ellenségek keményebbek lettek, a gyorsutazást nem használhatjuk, eltűnik a HUD is, és csak akkor látjuk a fertőzötteket, ha bekapcsoljuk a Survival Visiont. Ha viszont álljuk a sarat, egy vadiúj motorskint és trófeákat zsákmányolhatunk. 

Még ebben a hónapban kezdetét veszi a 12 hetes kihívássorozat, melyben minden héten új motoros, harci és horda challenge-ek indulnak egyedi szabályokkal. Érdemes őket teljesíteni, mert számos jutalmat kapunk, karakterünk szintet lép, skineket és perköket szerezhetünk. Az első kihívás június végén jön, méghozzá egy masszív horda támadásával. 

11.
11.
delphijos
Az egyik azért sír hogy még mindíg drága. Kiderül hogy akciózzák. Erre a másik szerint meg biztos azért mert nem jó.... :) Néha tényleg vicc ez az oldal.
10.
10.
Bnecne
Most már nem a 5 méteres körzetedben rakja le a zombikat,hanem rögtön eléd.
9.
9.
frankdelgado
74 makiértegy az új ps4 az alzán. Ezen most elgondolkodtam. 50 körül mennek a telifosott fat gépek is. Garo nélkül. Azt oda lehetne csapni hozzá egy gow ot 8ezeré, meg egy days gonet. De inkább days gone...
8.
8.
DeKor
#7: Days of Play van. Minndent akcióznak, ami Sony exkluzív.
7.
7.
Ooorky
#6: Annyira jól nem sikerülhetett ha már is akciózzák.
6.
6.
Duken
Nagyon jóra sikerült a bend exkluzív címe. Le a kalappal előttük!
5.
5.
Vopesz
Vegre! Akkor johet is a masodik vegigjatszas.
3.
3.
Marcus88
Akkor rossz helyen nézed 13500 a legolcsóbb de máshol is 14-15 ezer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...