E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.

Kiszivárgott az Elden Ring posztere az E3 kezdete előtt nem sokkal. A megbízható iparági bennfentes, Daniel Ahmad szerint a játék nem más, mint a From Software és a Game of Thrones írójának, George R.R. Martinnak a közös projektje. Ez bizonyára remek hír a Dark Souls és a könyv-, illetve a TV-sorozat rajongóinak. 

Ahmad szerint a játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jön, a bemutatkozásra pedig a Los Angeles-i rendezvényen kerül sor. Bizonyára egy érett és durva alkotással lesz dolgunk. 

40.
40.
FiveSalmon69
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
35.
35.
Fata Morgana
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
30.
30.
#29: Nem akarok beleszólni, de a Detroit pl már most megvan nekem PC-re. (maga a játék talán októberben jön, de majd úgyis küldenek mailt.)
24.
24.
FiveSalmon69
#17: Aha ja, értetlen vagyok, szerinted meg úgy működik a világ, hogy mindenkinek jó szamaritánust kellene játszani mert nehogy már más rosszul járjon. Menj ki az utcára aztán oszd szét a vagyonod, te kis digitális robin hood.
21.
21.
Vis Major
#15: Aha, van. W3 és az RDR2(bár utóbbi nincs pc-re).

Én viszont mint "undorító majom" csak annak örülök hogy játszhatom ilyen játékokkal.
19.
19.
Duken
#18: “Neeeem neked van igazad mindenki aki máshogy gondolja beteg sz@r undorító majom és csak nyerít mint egy ló...akiket el kéne törölni a föld színéről a gooooonosz exkluzívokkal együtt.” :D Nyugi haver ezek csak játékok. Nagyon sokunknak nagy élményt nyújtottak az exkluziv fejllesztések és hálás vagyok hogy megélhettem azt az élményt amit egy TLoU, ZBotW, GoW, Bloodborne, Metroid Prime stb adott. Remélem sok ilyen lesz még! : )
17.
17.
Fata Morgana
#12: Értetlen vagy mint a többi aki hasonlóan gondolkodik.
15.
15.
Fata Morgana
#7: Már bocs "fuck logic" multiplatform játékokban is van minőségi cím ez nem kitétel.
Egyébként van XO és PS4 is ezek ellenére sem preferálom az ex-eket.
Mint mondtam sok undorító majom annak örül hogy más nem játszhat az adott címmel ezek beteg sz.rok egytől egyig nem ide kellene járniuk hanem valami "idegcsőszhöz".
12.
12.
FiveSalmon69
#6: Ez kb olyan mintha azt mondanád h a francba az apple-el vagy a samsunggal, miért nem adják a saját újonnan kifejlesztett technológiájukat a többi cégnek mert hát így a huwaeieden nem tudod használni.
10.
10.
Duken
#6: Pedig biza nem mennek sehova!Sőt! :(
7.
7.
Vis Major
#6: Ha nem lennének ex címek akkor egy rahedli minőségi cím sem születhetne meg.
Mára meg ott tartunk hogy aki vesz a pc mellé egy ps-t az kvázi minden ex címmel játszhat.
Vagy akinek van egy ps-e vagy xbox-a és kifizeti az éves díjat valamint 60-70euroért veszi a játékokat... de legyen csak 30-40euro annak szerintem nem okoz gondot egy kicsit félretenni, hogy aztán megvegye a másik gépet is.
3.
3.
B-Shaggy
#2: Szerintem simán lehet, hogy visszatérnek hozzá, Martin meg segített a világalkotásban meg a sztoriban. Nem feltétlenül politikai intrikára kell számítani csak azért, mert hozzá volt kötve a projekthez, szerintem a neve többet ért a marketing osztálynak, mint a sztorinak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...