E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 8.
  • Pletyka
A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.

Kiszivárgott az Elden Ring posztere az E3 kezdete előtt nem sokkal. A megbízható iparági bennfentes, Daniel Ahmad szerint a játék nem más, mint a From Software és a Game of Thrones írójának, George R.R. Martinnak a közös projektje. Ez bizonyára remek hír a Dark Souls és a könyv-, illetve a TV-sorozat rajongóinak. 

Ahmad szerint a játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jön, a bemutatkozásra pedig a Los Angeles-i rendezvényen kerül sor. Bizonyára egy érett és durva alkotással lesz dolgunk. 

Ezek is érdekelhetnek

50.
Ultimate
#49: Látod még értelmezni sem tudod megint a leírtakat, és én vagyok ideges?
Ha már idézgetsz ne két szavat ragadj ki egy mondatból talán akkor sikerül felfogni, segítek.
Nem "Beböfögtél 2 játékot" hanem "beböfögtél 2 játékot mint minőségi multiplat."

Bezony. Gy{kér. Abból is a butábbik fajta ahogy nézem. :)
49.
Vis Major
#44: Ki kezdte el írni elsö körben hogy "fuck logic" majd folytatta a; "faszságokat írsz"-al? Most meg gyökér.
"Beböfögtél 2 játékot"? A HZD UC4 Gow Detroit barátok között is 4. De lényegtelen.
És milyen "tény" nem tetszett? Te reagáltál az első hsz-re holott nem is neked írtam XD
De milyen tényről beszélsz?????

És kettőnk közül te vagy a ps exek miatt megtébolyodva különben nem idegbetegeskednél. Vagy alapból így beszélsz otthon is?
48.
Ultimate
#46: Én kezelem szemellenzővel? Lol.. Ez csak a fejetekben lévő téveszme amit mindenkire rátoltok aki nibcs agyonelájulva minden sony extől. :)
És de Vis pont azt állítja.
46.
Kawada
#44: Szerintem hagyd abba, amíg legalább fél lépésnyire vagy a VerIstvan szinttől...

De... durva szemellenzővel kezeled. Paranoid módon félsz tőle és a saját prekoncepcióddal fröcsögsz ilyenkor, aki semmi mást nem képes elfogadni, ellenben fideszes pökhendiséggel és arroganciával nevez ténynek személyes véleményt. De tudod mit? Tény, hogy az exkluzivitás nem egyenlő minőséggel. Ahogy az is tény, hogy itt senki, soha nem állította ennek ellenkezőjét azok közül, akikkel ilyenkor te "vitába szállsz".
44.
Ultimate
#43: Te kezdtél bele gyökér mert nem tetszett a tény hogy az exkluzivitás /= minőség, meg beböfögtél 2 játékot mint minőségi multiplat. Hozzárakva egy adag öntelt "taníts mester" szöveget.
Nyissanak ettől még pontosan az az alakjavagya ps community-nek aki a tökéletes példája annak toxikusságára.
Rohadtul nem tébolyodok meg az exektől csak szimplán nem kezelem olyan durva szemellenzővel mint egyes ps fanok.
43.
Vis Major
#37: Aki tiszteletlen és magas lovon ül, már már megtébolyul a ps exektől az pont hogy te vagy. Másokat sértegetsz, aki nem osztja a véleményed azok mind idióta fanboyok...

Ne értsd félre. Felőlem anyázhatsz is. Egy anonim "senkitől" én nem veszem magamra. Folytasd nyugodtan, az olvasók legalább popcornt bontanak az alpári kocsmastílusodhoz.

A BB volt az első souls game erre a generációra. Kicsit nagyobb a kontraszt e között meg a között hogy a sekiro előtt volt szerencsénk már 3-hoz.
42.
Kawada
#41: Ezt remélem megjátszod... Az első kérdésed utáni többi mondatot nem is értem, pedig elég jól beszélek magyarul. Csak ez a kataflámra töményezős, gettós nyelvezet nekem kicsit furcsa...
41.
Neotechtr
#32: Szerinted nem lehet most megkapni 30€-ért a Detroit-ot PC-re? Vagy mi van, nincs pénzed kenyérre? Vagy miben akarsz te itt maradni? Te igavonó :)
40.
FiveSalmon69
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
39.
Ultimate
#38: Apropó Sekiro, pont az ilyen gyökerek miatt lenne valós az a szituáció, miszerint ha Sony exként jött volna most gigamega exkluzív lenne, és nem "abban mi volt olyan" kategória.
Fel kéne ébredni van bőven élet a Sony exeken is túl ha meg gigamega exekről beszélünk nis abból ebben a generációban van a Sony gépen is nagyjából 3. Nem a HZD nem az....
38.
Ultimate
#37: RE2 remake meg tudod kvázi egy új játék (és nagyjából az idei év eddigi legjobbja) rohadtul nem jelent meg előző genre de ja a gta v lehúzható.
37.
Ultimate
#29: Nem vagyok se mester se semmi csak szembesítelek az állandóan összehordott faszsággal. Sekiróban mitől? Pont mint egyesek a Bloodborne-ban attól. Mitől?
Komolyan annyira nyomorult ez az exkluzív hozzállás meg ez a fellengzős téboly amit az exekre nyomtok hányingerem van az egész sony communityt-től sony ps tulajként.... HZD és UC4 aztán kurvára rácsodálkozós volt a grafikán kívül..Ja..nem...
Nem vezetlek a fényre mert egy ilyet mint te vagy nem lehet,de a magas lóról leszállhatnál, értelmesen szóltam hozzád első körben,de látom fáj hogy nem csak gigaexek léteznek a piacon.
35.
Fata Morgana
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
34.
Nyarlako
#33: Miért, nem az a játekok lényege?
33.
Vis Major
#31: És ki beszélt játékmenetről?
32.
Kawada
#30: Nincs meg neked pc-re most... maradjunk ennyibe. Attól, hogy én tegnap előrendeltem a Death Strandinget (nem...), attól még nekem az nincs meg... :)
31.
Nyarlako
#29: Semmivel se különb az általad felsorolt címek játekmenetre mint a Sekiroé, és nem tettek le semmit forradalmit az asztralra azok se amire hü de rá lehetne csodálkozni.
Annyi hogy a maguk müfajában minöségi cuccok, de hanyat nem értem miért kellene vágni magam tölük.
30.
Neotechtr
#29: Nem akarok beleszólni, de a Detroit pl már most megvan nekem PC-re. (maga a játék talán októberben jön, de majd úgyis küldenek mailt.)
29.
Vis Major
#28: Ha már a GTA5-el, RE2 remakel érvelsz akkor ennyi erővel sorold fel az összes előzőgenerációs multis címeket.
A sekiro mitől is zseniális? Mármint mitől vágtad magad hanyat? Milyen dologra csodálkoztál rá? Úgy mint egy HZD, UC4, GoW, Detroit esetében?
Igen Detroit, ugyanis az 1db platformra készült el és jelent meg csakúgy ahogy a Nioh, nem pedig mint a Rise of the tomb raider esetében ahol mindhárom platformra kész volt a játék csak a Micro vett 1 év exkluzivitást.
A többire game-re nem is regálnék már így is csak kineveteted magad.
Másrészről olvass inkább hogy bővüljön a szókincsed, az állandó "faszság" leírásától még te vagy az aki faszságokat beszél.

És elárulom neked hogy a következő game ami szintén újat fog mutatni az a The last of us lesz vagy TALÁN, ISMÉTLEM TALÁN A Death Strandling és a Ghost of Tsushima.
De persze a Tfall, Dishonored.....stb pontosan ezt a minőséget hozzák. Nem is értem egddig hogy nem vettem észre. Azt se értem hogy a nagyérdemű hogy nem veszi észre, tényleg nem értem miért ájultunk el a felsoroltaktól mikor amiket te írtál ugyanezen a színvonalon vannak. De most már itt vagy nekünk Te mint felsőbbrendű intelligenciával rendelkező lény és felvilágosítasz minket. Kivezetsz a fényre.
Folytasd mester és én megtérek. A The last of us part2 se fogom megvenni mert azt már láttam a Tomb Raiderbe.
28.
Ultimate
#21: Aha.
Rdr2, gta5, W3, Divinity OS2, Sekiro, RE2 remake, RE, MH World, Nier Auto, Tfall 2, FF XV, Dishonored 2, Nioh, Detroit (ugye)...
Így a teljesség igénye nélkül. De ha ennyire meg akarjuk szűkíteni a gigamegaprémium exeket akkor nagyjából Ps-en is lehet mondani 2-t...A többi mind 90% körüli akárcsak a felsorolt multiplatformok.
Nem az exkluzivitásnak nincs szerepe abban hogy valami mennyire lesz minőségi. Ha lenne akkor nemigen lenne gyengén sikerült ex, de van. Bőőven van rá példa még belsős stúdiótól is.
De csak azért is mindig előhozza valaki azt a faszságot mint érv hogy az exkluzivitásnak köszönhető egy játék minősége, holott tetszik vagy sem multiplatformok közt is ott figyelnek a hasonló színvonalú játékok, sőt...És az exek között is ott figyelnek a totál középszer játékok.
27.
Kawada
#26: És egy fejlesztő egy játékából levonsz egy globális tanulságot... Az összes többi ex 90%-ban nem áll fent hasonló probléma. Vagy ha igen, dolgoznak rajta. A DS is egy optimalizálatlan kacat szar volt mindenhol. Én ebből nem az "exek hibásak" álláspontot következtetném ki, hanem hogy a FS egy lusta, geci banda... bármennyire is zseniális a maga módján.
26.
Nyarlako
25.
Nyarlako
#22: PC-n legrosszabb esetben fanmade patch javítja mint a vállalhatatlan DS1 portot.
24.
FiveSalmon69
#17: Aha ja, értetlen vagyok, szerinted meg úgy működik a világ, hogy mindenkinek jó szamaritánust kellene játszani mert nehogy már más rosszul járjon. Menj ki az utcára aztán oszd szét a vagyonod, te kis digitális robin hood.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...