E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

  • Írta: zoenn
  • 2019. június 8.
  • Pletyka
A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.

Kiszivárgott az Elden Ring posztere az E3 kezdete előtt nem sokkal. A megbízható iparági bennfentes, Daniel Ahmad szerint a játék nem más, mint a From Software és a Game of Thrones írójának, George R.R. Martinnak a közös projektje. Ez bizonyára remek hír a Dark Souls és a könyv-, illetve a TV-sorozat rajongóinak. 

Ahmad szerint a játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jön, a bemutatkozásra pedig a Los Angeles-i rendezvényen kerül sor. Bizonyára egy érett és durva alkotással lesz dolgunk. 

42.
Kawada
#41: Ezt remélem megjátszod... Az első kérdésed utáni többi mondatot nem is értem, pedig elég jól beszélek magyarul. Csak ez a kataflámra töményezős, gettós nyelvezet nekem kicsit furcsa...
41.
Neotechtr
#32: Szerinted nem lehet most megkapni 30€-ért a Detroit-ot PC-re? Vagy mi van, nincs pénzed kenyérre? Vagy miben akarsz te itt maradni? Te igavonó :)
40.
FiveSalmon69
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
35.
Fata Morgana
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
32.
Kawada
#30: Nincs meg neked pc-re most... maradjunk ennyibe. Attól, hogy én tegnap előrendeltem a Death Strandinget (nem...), attól még nekem az nincs meg... :)
30.
Neotechtr
#29: Nem akarok beleszólni, de a Detroit pl már most megvan nekem PC-re. (maga a játék talán októberben jön, de majd úgyis küldenek mailt.)
24.
FiveSalmon69
#17: Aha ja, értetlen vagyok, szerinted meg úgy működik a világ, hogy mindenkinek jó szamaritánust kellene játszani mert nehogy már más rosszul járjon. Menj ki az utcára aztán oszd szét a vagyonod, te kis digitális robin hood.
21.
Vis Major
#15: Aha, van. W3 és az RDR2(bár utóbbi nincs pc-re).

Én viszont mint "undorító majom" csak annak örülök hogy játszhatom ilyen játékokkal.
19.
Duken
#18: “Neeeem neked van igazad mindenki aki máshogy gondolja beteg sz@r undorító majom és csak nyerít mint egy ló...akiket el kéne törölni a föld színéről a gooooonosz exkluzívokkal együtt.” :D Nyugi haver ezek csak játékok. Nagyon sokunknak nagy élményt nyújtottak az exkluziv fejllesztések és hálás vagyok hogy megélhettem azt az élményt amit egy TLoU, ZBotW, GoW, Bloodborne, Metroid Prime stb adott. Remélem sok ilyen lesz még! : )
18.
Fata Morgana
#14: Amúgy elnézve te csak 1bites vagy, és a szűklátókörű mint jelző pont hogy rád és a hozzád hasonló emberekre illik akik másokat semmibe véve írják a sok ostobaságot mert k.rvára azt hiszik hogy igazuk van.
17.
Fata Morgana
#12: Értetlen vagy mint a többi aki hasonlóan gondolkodik.
16.
Fata Morgana
#14: Mert ez a hozzászólás nem arrogáns???
Bagoly mondja....
Attól hogy te vagy én megtehetjük hogy legyen mindkettő konzolból a TV alatt sokan nem engedhetik ezt maguknak, veled ellentétben én rájuk is gondolok.
Tudod néha kell "lefelé" is nézni nem csak nyeríteni mint ló és melldöngetve hangoztatni az általad írt baromságot.
15.
Fata Morgana
#7: Már bocs "fuck logic" multiplatform játékokban is van minőségi cím ez nem kitétel.
Egyébként van XO és PS4 is ezek ellenére sem preferálom az ex-eket.
Mint mondtam sok undorító majom annak örül hogy más nem játszhat az adott címmel ezek beteg sz.rok egytől egyig nem ide kellene járniuk hanem valami "idegcsőszhöz".
14.
Kawada
Na... egy téma ami legalább 1 hónapja nem volt újra szarrárágva. De úgy látom akárhányszor le lehet zavarni az anyázást, vannak akik 78. alkalommal is képesek előállni ugyanazzal a hülyeséggel... Minden egyes kibaszott cikk alatt kerülünk 30-an, akik elmondjuk, hogy csak azért van PS-ünk, hogy exkluzív tartalmakkat tudjunk elérni... Erre mindig jön ugyanaz a pár hülye, aki jön a "az exeknek semmi értelme, mit kell örülni, hogy más nem tud játszani" és az "attól, hogy ex még nem lesz jó" szerű übergondolatokkal. Amik igen, milliószor el lett mondva, árnyalva lettek elmondva, de a 2 bites gondolatok valahogy mindig utat törnek a témában... Ráadásul a butaság, a szűklátókörűség még arroganciával is párosul. Na de jó szórakozást a következő 89 kommenthez...

A játékról meg... Lássuk. De Martinról nem dobom el az agyam, jobban örültem volna a GoT-al halad, mint ennek a fejleménynek.
12.
FiveSalmon69
#6: Ez kb olyan mintha azt mondanád h a francba az apple-el vagy a samsunggal, miért nem adják a saját újonnan kifejlesztett technológiájukat a többi cégnek mert hát így a huwaeieden nem tudod használni.
10.
Duken
#6: Pedig biza nem mennek sehova!Sőt! :(
7.
Vis Major
#6: Ha nem lennének ex címek akkor egy rahedli minőségi cím sem születhetne meg.
Mára meg ott tartunk hogy aki vesz a pc mellé egy ps-t az kvázi minden ex címmel játszhat.
Vagy akinek van egy ps-e vagy xbox-a és kifizeti az éves díjat valamint 60-70euroért veszi a játékokat... de legyen csak 30-40euro annak szerintem nem okoz gondot egy kicsit félretenni, hogy aztán megvegye a másik gépet is.
3.
B-Shaggy
#2: Szerintem simán lehet, hogy visszatérnek hozzá, Martin meg segített a világalkotásban meg a sztoriban. Nem feltétlenül politikai intrikára kell számítani csak azért, mert hozzá volt kötve a projekthez, szerintem a neve többet ért a marketing osztálynak, mint a sztorinak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...