Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

A Remnant 2 volt július legkelendőbb videójátéka

A Circana legfrissebb toplistás adatai tartogatnak meglepetéseket: a Remnant 2 tört a csúcsra, de a huszadik helyet is egy izgalmas cím szerezte meg!

Távozik a FromSoftware-től Yuka Kitamura

A zeneszerző 12 év után hagyja ott a stúdiót, hogy szabadúszó karriert folytasson. A fejlesztőcsapat olyan játékain is dolgozott, mint a legutóbbi Elden Ring.

Brit toplista: élen nyitott a Pikmin 4

A Nintendo Switch exkluzív címei rendszerint nagyot futnak a brit dobozos eladási listán, ez pedig nem volt másképp a Pikmin 4 esetében sem. Igaz, a héten nem is akadt más különösebb kihívója.

Az Elden Ring kapta a Nebula-díjat

A FromSoftware sikerjátéka nem áll le, a legjobb írói kategóriában zsebelte be a legjobb videojátéknak járó díjat, amelyen George R. R. Martin és Hidetaka Miyazaki osztozhatnak.

Az Elden Ring már meghaladta a 20 millió eladott példányt

A Bandai Namco legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült a From Software szerepjátéka már átlépte a 20 millió eladott darabszámot a megjelenés óta. Pedig az új DLC dátumát be sem jelentették.

Úgy tűnik, egy éve fejlesztik az Elden Ring DLC-jét

A Shadow of the Erdtree DLC-t látszólag 2022 áprilisa óta fejleszti a FromSoftware csapata, legalábbis erről tanúskodik a vezető designer frissített LinkedIn-profilja. Dátumunk továbbra sincs.

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Ray tracinggel gazdagodik az Elden Ring

A FromSoftware és a Bandai Namco többszörösen díjnyertes soulslike videójátéka a v1.09-es javítás jóvoltából számos újítással bővült, többek között egy ray tracing opcióval.

Újabb év játéka-díjat nyert az Elden Ring

Tegnap éjjel átadták a 2023-as Game Developers Conference díjait. A legnagyobb presztízsű trófeát a FromSoftware alkotása vitte el, John Romero pedig életműdíjat kapott.