Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R.R. Martin közös projektje.
Típus:

GC 2021: Képeken az Elden Ring

A Gamescomon is képviseltette magát a From Software legújabb játéka, igaz, csak zárt ajtók mögött láthatta azt a sajtó. A publikumnak néhány új screenshot jutott az élménybeszámolók mellé.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

A tűz és jég dala fantasy sorozat írója, George R.R. Martin nemrég azt nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

E3 2021: Elden Ring - újabb részletek Miyazakitól

Kétségtelen, hogy az elmúlt napok egyik legnagyobb durranása az Elden Ring bemutatója volt, ezzel azonban nem értek véget a játékkal kapcsolatos hírek. A Souls-széria atyja, Hidetaka Miyazaki elárult még pár érdekességet.

E3 2021: Premierdátumot kapott az Elden Ring

Hosszú és fájdalmas hallgatás után ma este nem csak egy vadonatúj játékmenet-előzetest villantott George R.R. Martin és a FromSoftware közös játéka, az Elden Ring, de az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a várva-várt cím.

Elindult a mozgolódás az Elden Ring weboldalán

Kínzóan nagy a csend a várva-várt Elden Ring környékén, ezért nem csoda, ha a rajongók azonnal ráugranak az olyan apró újdonságokra is, mint hogy nemrég felkerült a játék korhatár-besorolása a hivatalos weboldalra.

Hamarosan újra láthatjuk az Elden Ringet?

Továbbra is fájdalmasan nagy a csend Hidetaka Miyazaki csapatának következő játéka, az Elden Ring körül, azonban az általában jól értesült Jeff Grubb szerint ez hamarosan megváltozhat.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

Phil Spencer már kipróbálta az Elden Ringet

Igen, az Elden Ring létezik, és nem, nem feledkezett meg róla a FromSoftware. Az ambiciózus Dark Souls-örökössel néhányan már futottak is pár kört, köztük az Xbox fejese, Phil Spencer is.

Életjelet adott magáról az Elden Ring

Jó ideje már annak, hogy utoljára hallatott magáról a From Software és George R.R. Martin közös projektje, az Elden Ring. A csendet most egy tweettel törték meg a készítők, ami nem sok, de legalább megnyugodhatunk, hogy nem lett törölve a játék.