Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
Típus:

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

TGA 2021: Ismerd meg az Elden Ring történetét!

George R. R. Martin is részt vett az Elden Ring világának és történelmének megalkotásában, amit bővebben is megismerhetünk a legújabb előzetesben. A Mesélő készen áll, hogy felfedje előttünk a múlt eseményeit.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Elden Ring próbakör

Ó, Elden Ring! A múlt hétvégén elsők közt próbálhattuk ki a FromSoftware következő nagy dobását, így csak természetes, hogy kapva kaptunk az alkalmon. Lássuk, milyen első benyomást keltett a Souls-széria nyílt világú örököse!

17 percig pörög az Elden Ring

A hivatalos játékmenet bemutató után újra megleshetjük akció közben a FromSoftware következő souls-like játékát, az Elden Ringet. Ezúttal a GodisaGeek tolmácsolásában, akik kipróbálhatták a játék korai változatát.

Felsorakoznak az Elden Ring kasztjai

Ahogy azt már megszokhattuk a FromSoftware legtöbb játékától, az Elden Ring startjakor is számos archetípus szerint készíthetünk majd karaktert. A japán stúdió bemutatott ezek közül néhányat.

Elden Ring - mozgásban a játékmenet

Az Elden Ring játékmenetébe sokáig csak villanásnyi ideig pillanthattunk be, de a From Software és a Bandai Namco most egy külön streamet szentelt csakis ennek. Kicsivel több mint negyed órán át csodálhatjuk meg a játékot.

Elden Ring - holnap végre akcióban is láthatjuk

A Bandai Namco és a From Software a Twitteren jelentette be, hogy holnap végre mozgás közben is megleshetjük a George R.R. Martin közreműködésével készülő Elden Ringet. A 15 perces livestream 15 órakor veszi kezdetét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Csúszik az Elden Ring megjelenése

A From Software a Twitteren erősítette meg, hogy mégsem tudják tartani a januárra belőtt megjelenést, így nem sokat, de csúszik az Elden Ring premierje. Szerencsére csak egy hónapról van szó.