Elden Ring PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.

Csak egy hiba miatt tűnt úgy, hogy az Xbox Game Passre érkezik az Elden Ring

Az Xbox Game Pass legszemfülesebb előfizetői csak úgy kapkodhatták a fejüket, egy pillanatra ugyanis úgy tűnt, hogy hamarosan a szolgáltatásban landolhat az Elden Ring is. Mint kiderült, ez csupán egy technikai baki volt.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Már egy zongorával is végigjátszották az Elden Ringet

Ha esetleg valakinek hétköznapi perifériákkal túl egyszerű lenne a játék, akkor akár egy zongorával is bepróbálkozhat.

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Több mint 13 millió példánynál jár az Elden Ring

Úgy tűnik, a soulslike-ok hírhedt nehézsége ellenére is sokan voltak azok, akik befizettek a From Software legutóbbi játékára, az Elden Ringre.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Elden Ring - kilenc perc alatt a legjobb speedrunner

Durván egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásról, amely mostanra lényegében maratoni hosszúságúnak tűnik. Az új rekord a kilenc percet sem éri el.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.