E3 2019: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 alapkiadása

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
Először a Cyberpunk 2077 Discord-csatornájára, majd a Redditre is felkerült a játék alapkiadását leleplező fotó. A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyanolyanok, mint amiket a The Witcher 3 mellé kaptunk.

A Microsoft holnap esti konferenciáján ismét látható lesz a CD Projekt RED régóta készülő sci-fi szerepjátéka, a Cyberpunk 2077. A lengyel stúdió jó eséllyel egy látványos előzetes mellett a játék régóta várt megjelenési dátumát is bejelenti, illetve egy most kiszivárgott képanyag alapján az sem kizárt, hogy a különböző kiadások is bemutatkoznak.

A fenti fotó a Cyberpunk 2077 alapkiadásának tartalmáról rántja a leplet. Ugyan lengyelül szerepel rajta minden, a rajongók gyorsan lefordították a szöveges részeket, így a csomag része lesz egy Night City-térkép, egy Night Cityt ábrázoló képeslap, néhány matrica, a játék zenei anyaga, egy digitális miniképeskönyv, egy útmutató, egy mobilokra és asztali gépekre szánt háttérkép, illetve egy rövid összefoglaló a játék világáról.

A rajongók szerint azért is lehet hiteles a fotó, mert a The Witcher 3: Wild Hunt sztenderd kiadása is ugyanezzel a tartalommal jelent meg. A kép hitelességét az is megerősíti, hogy Los Angelesben felbukkant egy hatalmas hirdetés, amelyen ugyanaz a kép látható, mint a borítókép.

Ez utóbbinak az is az érdekessége, hogy megerősíti, hogy a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

15.
15.
latis666
#13: Melyik az? Megnézem már magamnak :)
14.
14.
#13: Ez a proli gamer "kozosseg", itt anyazas megy :-)
13.
13.
Krekk
Nagyon érdekes összevetni néha egy-egy oldalt, hogy milyen jellegűek a kommentek a cikkek alatt. Itt ti (tisztelet a kivételnek) folyton egymásnak estek, vitatkoztok, egymás után nyomoztok (azért az se semmi valljuk be, hogy valaki kikereste, összevágta azt a képet, amit Antitroll linkelt).
Egy másik, három betűs oldalon pedig meglepően nyugi van, alig szekálják egymást az “egybegyűltek”, inkább a cikkhez szólnak hozzá.

Lehet, hogy azért van így, mert ott Disqus-t használnak a kommenteléshez?
3.
3.
hedzsooo
"A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyanolyanok, mint amit a The Witcher 3 mellé kaptunk." ...Hát..., izé. Akkor meg mi van, ha pl. csak valaki a W3 mellé kapott dolgok alapján koppintotta ezt, ollózta össze nekünk 1 képre PS-ben?? :-)))
1.
1.
Fú de megijedtem, reméltem, hogy nem maga a játék szivárgott ki. Amúgy meg, ha már megjelent volna is késő lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...