E3 2019: Apex Legends - bemutatkozott az új hős

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 8.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA Playen bemutatkozott az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge, ami július elején rajtol majd el. Új fegyvert és hőst kapunk, de a teljesen új térképre még mindig várnia kell a rajongóknak.

A kiábrándító első szezon után meglehetősen nagyot kellene villantania az Apex Legends második felvonásának ahhoz, hogy ne zsugorodjon tovább a rajongótábora. Hogy a most bejelentett újdonságok mennyire nyerik el a játékosok tetszését, azt majd az idő eldönti, mindenesetre mi nagyon hiányoljuk, hogy még mindig nem kapunk vadonatúj térképet.

A Battle Charge néven futó második szezon július 2-án rajtol el és többek között egy új fegyvert és egy vadonatúj karaktert hoz magával. Előbbi a Titanfall 2 egyik nagy kedvenc mordálya, az L-Star lesz, ami egy gyorstüzelésre alkalmas energiafegyver, ráadásul nem bukkan fel minden sarkon egy belőle, meglehetősen ritka lootnak minősül, így csak care package-eket bújva találjuk meg, ahogy a lőszert is hozzá.

Hősünk pedig Wattson lesz, aki alapvetően a védekező képességei miatt lehet hasznos tagja a csapatnak. Lesz egy taktikai képessége, amivel védelmi kerítést tud egy adott terület köré vonni, ez viszont az ellenfél számára nem lesz egykönnyen áthatolható, míg a társak szabadon járhatnak át rajta, őket ugyanis nem fogja sebezni. Az áthatoló ellenfeleket ráadásul megpingeli a rendszer, így tudni fogjuk érkezésük helyét. Az Ultimate-képesség az úgynevezett Interception Pylon lesz, ami egyrészt visszatölti a csapattagok pajzsát, másrészt elhárítja a különböző légi támogatásokat és a gránátokat is.

Szintén régóta várt újdonság lesz a rangsorolt mérkőzések megjelenése, aminek a részletei egyelőre nem ismertek. Ami biztos, hogy lesz Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond és Apex Predator besorolás, amelyeknek megfelelően leszünk jutalmazva is. Illetve kapunk új külsőket is, például Caustic a pofás Prince of Darkness névre keresztelt szettet öltheti majd magára.

1.
1.
crytek
Nem csoda hogy nem mentek EA-ra. Ez amit előadtak egy vicc volt kb...Bőven ez lesz az idei leggyengébb előadás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...