E3 2019: The Sims 4 - üdülésre fel!

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts tegnapi bemutatóján a The Sims 4 is külön műsorblokkot kapott, mely során megismerhettük a hamarosan érkező Island Living kiegészítőt. Aktív vulkánok, tengerparti napozás és sellők a láthatáron.

Az új kiegészítőben Sulani szigetére látogathatunk el, ahol egy másodpercünk sem lesz unatkozni; a mindig napos sziget egy aktív vulkánnal, homokos tengerparttal, trópusi halakkal, korallzátonnyal, delfinekkel, jetskivel és búvárkodással várja játékosokat, esténként viszont, miután lemegy a nap, felgyulladnak a fáklyák, és kezdetét veszi a hajnalig tartó buli.

Persze a készítők a legapróbb részletekre is rengeteg figyelmet fordítottak, így a relaxáció mellett megismerhetjük Sulani teljes kultúráját; tanulhatunk a helyi népszokásokról, megfőzhetjük a helyi specialitásokat és még az idősebb őslakosokkal is leülhetünk majd csevegni.

A The Sims 4: Island Living kiegészítő június 21-től lesz elérhető az Origin felületén 40 dolláros indulóárral.

A The Sims 4 műsorblokkjában az Island Living mellett még két apróbb bejelentést is kaptunk. Egyrészt az It Gets Better internetalapú projekt támogatásával az LGBTQ Pride Month apropóján újfajta ruhák és gendersemleges mosdók érkeznek a The Sims FreePlay, a The Sims Mobile és a The Sims 4 világába. Az újdonságok a jelenlegi tervek szerint a hónap végétől lesznek majd elérhetőek.

Másrészt pedig bejelentették Realm of Magic néven érkező tartalmi kiegészítőt, mellyel kapcsolatban a következő hónapokban kapunk csak részletesebb információkat, a rajtra pedig feltehetőleg az ősz során számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...