E3 2019: Easter egg vezeti fel az Xbox Scarletet

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy a Microsoft vadonatúj generációs konzolja ott lesz a ma esti prezentáció során. Legalábbis erre utal az a skarlát színt jelölő RGB-kombináció, melynek részleteit a konferencia teaserében rejtették el.

A ma este induló Microsoft-bemutató az elmúlt napokban újabb és újabb felvezetővideókat kapott, melyeknek egy adott pontján a szemfülesek egy-egy érdekes apró részletet fedezhettek fel. Három nappal a konferencia előtt az „R 255” felirat bukkant fel a háttér bal szélén, amit másnap a „G 36”, ma pedig a „B 0” karakterek követtek. Ezeket összerakva pedig megkapjuk az RGB 255, 36, 0-t, ami nem más, mint - intenzív dobpergés - a skarlát szín.


És igen, az (egyik) új Xbox konzol „Scarlet” fedőnéven készül a Microsoftnál, szóval eléggé nagy a valószínűsége, hogy az E3-on bemutatkozik az új gép. Mivel a Microsoft-konferencia 22 órától veszi kezdetét, jó eséllyel már ma este lerántják a leplet az új jövevényről. 

20.
20.
delphijos
#10: Attól hogy bejelentik most ( ha bejelentik ) még semmi garancia nincs rá hogy elöbb jön. Az X is be volt jelentve, aztán majd egy évvel a Pro után jött....
17.
17.
Bnecne
#14: Istenem,neked minden xbox hír alatt nyomni kell a Sony beléd táplált szövegét? Már elég unalmas,ha nem érdekel a hír akkor ne is olvasd(bár megkockáztatom,hogy el se olvasod csak benyögöd a "menő" dumát minden hír alá)
15.
15.
frankdelgado
#14: Lrgyen b@szós, kardozós, űrhajós lövöldözős, autós üldözós, zombis, katonás, varázslós, kigyúrt csávós, jóseggű, nagymellű csajos, meg ilyenek. Sztori nem kell, csak sohs ne fogyjon el a skuló.
14.
14.
Duken
#2: Ti milyen játékot vártok rá srácok? :)
11.
11.
Őrnagy
Állítólag ma jelentik be, hogy felvásárolták a Sonyt.
10.
10.
Hát, ha a MS kitalált valamit, akkor holnap úgyis megtudom. Még azt is kinézem belőlük, hogy úgy akarják irtani a Sony-t, hogy egy évvel előbb jönnek a cuccukkal, mint a 360-nál. Persze az is lehet, hogy csak egy RGB-s kulcstartó lesz az egész. Phil bátyám tudja.
9.
9.
Gaboo77
Csak ne az legyen mint az Xbox One startjánál, hogy csomó exkluzív ígéret és utána törlik felét. Kíváncsian várom.
8.
8.
Neo1989
#1: Hát lesz Forza köv rész Gears köv rész és Halo köv rész. Ahogy ez 90%-ban minden évben így van.
7.
7.
supair
#6: Én meg elajandekozom az enyémet ......ha kijön a keményebb cuccos.
6.
6.
crytek
Amint lesz csere akció megy be a One Xem az erősebb Anacondára már ha valóban ez lesz a neve
4.
4.
supair
Ráadásul a főkolompos......
3.
3.
supair
#2: Elég korán.......
2.
2.
Obi Wan Kenobi
1.
1.
Duken
Nagyon kíváncsi vagyok a belső fejlesztéseikre, exkluzív címeikre: Gears, Fable, Halo Infinite és az új Ip.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...