E3 2019: Szeptemberben jön a Gears 5

  • Írta: szlav
  • 2019. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gears 5 is helyet kapott a Microsoft színpadán. Egy rövid kedvcsináló után beleleshettünk a játék legújabb, háromfős kooperatív túlélőmódjába is, melyet Escape névre kereszteltek.

Természetesen a Gears 5 sem maradhatott el a Microsoft E3-as konferenciájáról, így egyből több kedvcsinálót is kaptunk az idén ősszel érkező TPS-hez. A sort egy bizarr klip indította, melyen Kait Diazt láthatjuk, miközben Billie Eilish dallamaira átrágja magát a múlt szellemein.

Ezt követte a legújabb többjátékos mód, az Escape leleplezése. Egy háromfős kooperatív módról van szó, ahol az lesz a COG-katonák feladata, hogy a Swarm kaptárainak mélyén elhelyezzenek egy bombát, majd megszökjenek a halálos útvesztőből. Az előre renderelt videó első ránézésre minket a Call of Duty-játékok zombimódjára emlékeztetett - meglátjuk majd, hogy akció közben mennyi a hasonlóság a kettő közt.

Végül pedig egy rövid előzetest kaptunk a Terminator: Dark Fate karaktercsomagról. Bizony, úgy tűnik, hogy T-széria halálosztói is helyet kapnak majd a játékban. Egy biztos: jól áll nekik a Lancer! A csomaghoz hozzájuthatnak majd az előrendelők, illetve azok is, akik elsők közt próbálják ki a játékot az Xbox Game Pass segítségével.

A bemutató után az IGN jóvoltából megtudhattuk azt is, hogy mit kapunk a Gears 5 gyűjtői kiadásához. Elég menő csomagról lesz szó, ugyanis találunk majd benne egy apró drónt, amely a játékban látható Jack-széria prototípusára emlékeztet.

A Gears 5 szeptember 10-én érkezik Xbox One-ra és PC-re, s a premier napján elérhető lesz a Game Pass kínálatában is.

2.
2.
#1: 1390 Ft egy honap, az semmi, nagyon megeri, legjobban vart cim nalam :-)
1.
1.
Őrnagy
De durva, hogy rögtön megy a Game Passba!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...